2777
2789

روز چهارشنبه ی کادو گرفتم دادم مدرم برد مدرسه که تشویقی بشه برا دخترم

معاون اجرایی با ذوق دخترمو صدا زد گفت برات هدیه آوردن جلو دوستات بهت میدم

اینا هم زنگ آخر تو نمازخونه برنامه سخنرانی داشتن ی خانم میومد براشون صحبت میکرد

معلم پرورشی دخترمو صدا میزنه و حلو همه دعواش میکنه که چرا برات کادو آوردن

گفت من به مادرایی که دختراشون با حجاب بودن و کمک حالم بودن تو نمازخوته گفتم کادو بیارن (من از این موضوع اطلاع نداشتم)

بعد بهش گفت مگه تو شاگرد زرنگی یا چادر می پوشی

دخترمم با بغض اینا رو برام تعریف کرد

گفت اون خانمه که برا سخنرانی اومده بود گفت حتما دانش آموز زرنگیه و مادرش ازش راضیه که براش هدیه خریده

معون پرورشی کفت نه باید اینو تو خونه بهش میداد و کلی جلو بچه ها کوچیکش کرد

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای بابا .. از همون اول که داره بچه رو دین زده میکنه 😕

با لحن خوب میتونست کادو رو بده بعد تشویقش کنه که حجاب و .. هم بره سمتش 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

كلا ك من با اينكه كادو بدين بدن به بچه مخالم.

وظيفه بچه درس خوندن هست.هديه نميخواد.

ميخوايد تشويق كنيد از روش هاي ديگه استفاده كنيد.

خانم پرورشي رو هم يجوري گره ميزنم ك ديگه فراموش نكنه

وظيفه اش چيه

💕

منم خیلی ناراحت شدم در جا به مدیر مدرسه زنگ زدم و دوبار زنگ زدم جواب نداد

بعد میام داد لطفا پیام بدهید

منم پیام دادم و حرفا رو بهش انتقال دادم

بهش گفتم ماه پیش تمام چادرای نماز خونه رو دخترم آورد شستم تا کردم فرستادم براتون

دو روز میش معلم میام داد رحل قران میخوایم بخریم پول بدید

من ی رحل و ی قران و ی چادر نماز گرفتم فرستادم مدرسه

مگه کمک کردن به چیه دیگه

مدیر گفت خودتونوناراحت نکتید حتما پیگیری میکنم

ولی خودم میخوام شنبه برم مدرسه

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

بی مناسبت جلوی بقیه به بچه کادو دادن درست نیست ولی به حساب اون معلم پرورشی هم برس طرز برخورد درست با بچه رو یاد بگیره!اصلااونم نباید کادو بده وظیفه دانش اموز فقط درس و رعایت انضباطه نه خودشیرینی  وحمالی واسه کادر مدرسه

بخدا دختر شاگرد اول 

اگه تنبل بود اینقدر زورم نمیگرفت

بی مناسبت جلوی بقیه به بچه کادو دادن درست نیست ولی به حساب اون معلم پرورشی هم برس طرز برخورد درست با ...

نگاه کار من درست نبود خب 

البته درست بود چون خیلی تلاش گره و معلم خصوصیش،گفت کادو بخر ببر براش

ولی اونم میتونست تو دفتر صداش،بزنه بگه نمیتونم بدون مناسبت کادو بهت بدم تو دفتر بهش میداد نه اینقدر دخترمو کوچیک میکرد

شنبه نری جرواجرش کنی مدیون پچدخترت میشی

میدونی ازین زورم میاد که آشنا هم هست با برادر و رن برادرش،رفت و آمد خانوادگی داریم دوست خانوادگیمونه