2777
2789
عنوان

فامیلای فضول وپررو😒

121 بازدید | 10 پست

من اخلاقم اینجوریه زود باهمه گرم نمیگیرم و زود صمیمی نمیشم اما اینجوری هم نیست بخوام بی ادبانه رفتار کنم. ولی اگ از کسی خوشم بیاد باطرف حال کنم باهاش گرم میگیرم وکلا طرز رفتارم با طرف نسبت به بقیه خب طبیعتا صمیمی تره اتفاقا زیادم هستن آدمایی که باهاشون صمیمیم

بعد الان دفعه دوم به مامانم میگن دختر بزرگت خیلی خوبه ما دوسش داریم خیلی اجتماعی اما دختر کوچیکه خیلی غده😐

اینم کسایی گفتن که بخاطر شخصیتی که دارن من درحد سلام واحوال پرسی باهاشون هم کلام شدم ن بیشتر

الان به نظرتون دفعه دیگ این دونفر رو دیدم برخوردم باهاشون چی جوری باشه😤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونسرد باش اصنم برات مهم نباشه حرف دیگران مجبور نیستی بخاطر نظر دیگران خودتو تغییر بدی

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

هیچ 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

عمم هم اینو ب من گفت، ولی راستم گفت چون من واقعا ازش خوشم نمیاد

اره منم بدم میاد چون آدمایی هستن ک از بالا به بقیه نگاه میکنن و بقیه رو مسخره میکنن و فکر کنم اینو فهمیدن که چه حسی دارم بهشون🤦🏻

خونسرد باش اصنم برات مهم نباشه حرف دیگران مجبور نیستی بخاطر نظر دیگران خودتو تغییر بدی

اون ک صددرصد چون خودشون به شدت آدمای بی شخصیتی هستن کارشون فقط مسخره کردن دیگران منم خب خوشم نمیاد ازشون اونا هم فهمیدن😅

اون ک صددرصد چون خودشون به شدت آدمای بی شخصیتی هستن کارشون فقط مسخره کردن دیگران منم خب خوشم نمیاد ا ...

بخاطر همین میسوزن  دیگه 😂😂😂

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️