2777
2789
عنوان

کیا خیلی امتحان توشهری دادن تا قبول شدن رانندگی بیاین لطفا خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 22 پست

باید اعتماد به نفس داشته باشی منم پنج بار رد شدم در حالیکه بلد بودم سر چیزای کوچیک رد میشدم بار آخر دیگه دلو زدم به دریا برام مهم نبود افسر هست بیشتر به خاطر تمرکز و استرس هم هیت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید کم تمرین میرم مثلا سه جلسه پشت سرهم برم اره؟

ببین

طبق تجربه ام

تمرین با مربی نگیر ک بدرد نمیخوره

چون دقت کرده باشی

ماشین مربی کجا

ماشین روز امتحان کجا

من نمیدونم فنی بلد نیستم ولی یه دستکاری کلاج رو میکنن اصلا ماشین با کمترین سرعت خاموش نمیشه

خیالت تخته ک یاد گرفتی

یادمه با ماشین مادرم ک پراید قدیمی بود با اعتماد به نفس اومدم تمرین کنم

دیدم به

منی ک توی اموزشی یه بار خاموش نکردم

الان ماشینو نمیتونم حتی روشن نگه دارم😐😐😂😂😂

فهمیدم ک کلا داستان داره

با ماشین یکی تمرین کن

نمیدونم همسری برادری شخصی 

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

شاید کم تمرین میرم مثلا سه جلسه پشت سرهم برم اره؟

اولین نفر نشین سعی کن آخری یا یکی به آخر باشی استرست بریزه خوبم بری افسر ببینه استرس داری حرکات بیشتر ازت میخواد و استرس باعث میشه بیفتی

ببینطبق تجربه امتمرین با مربی نگیر ک بدرد نمیخورهچون دقت کرده باشیماشین مربی کجاماشین روز امتحان کجا ...

عزمزمه من اصلا خاموش نمیکنم و دوبل و ایست و دوفرمونم و بقیه خوبه فقط راهنما یادم میشه نگاه به اینه کنم و بگم غیرمجازه