2777
2789

من چند ماه عقدم و خواهر شوهرم دعوتم نکرده یعنی عروس مهمونیم نکرد با اینکه دسش بازه و ندار نیس اینطور ک همیشه میره بیرون و رستوران اینا عکس استوری میکنه آدرسشو میزنه زیرش 

بعد تو این مدت همیشه از همسرم انتطار داره ک فلان برادرم خیلی ب بچه‌ام میرسه با اینکه اوضاع برادرشوهر خییییلی خوبه ولی شوهرم ن و اینکه با همیم نداریمون امسال شوهرم نزدیک ۳تومن لوازم تحریر خرید برا بچه‌اش هر کاری داره زنگ میزنه شوهرم براش انجام میده حتی‌ی‌چیپسم بخواد زنگ میزنه فلانی بیا برو برام بخر 

خلاصه امشب بعد نزدیک ۱سال فامیل درجه یکیشون امشب مهمونمون کردن و خواهرشوهر برادرشوهرمو همشون اونجان حالا خلاصه خواستم بگم‌بنظرتون درسته غیر مستقیم بگم تمام فامیلای ما مارو عروس مهمونی کردن ک بفهمه آدم میفهمه بی حرمتیو دعوت نکردنشو یا چیزی نگم

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 

خودتو کوچیک نکن واقعا مهم نیست ، ولی شوهرت باید پشتت باشه و درک نمیکنم که شوهرت کار های اونو به راحتی انجام بده ، من اوایل ازدواج خواهرشوهرم به شوهرم زنگ میزد اگه کاری داشت حساس میشدم که اون خودش شوهر داره چرا به تو زنگ میزنه و فلان شوهرم میگفت خب داداششم و ازین حرفا و من حساس میشدم ، ولی بعد واقعا دیدم تو تمام بحث ها و همیشه شوهرم پشته منه و منو به همشون ترجیح میده سعی کردم حساس نشم و به این موضوع عادی نگاه کنم چون پیش میاد خودم به برادرم زنگ بزنم برای چیز کوچیک البته برادر من مجرد هست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودتو کوچیک نکن واقعا مهم نیست ، ولی شوهرت باید پشتت باشه و درک نمیکنم که شوهرت کار های اونو به راحت ...

و شوهرم هم به آبجیش گفت که به شوهرت بگو و من خودم کار و زندگی دارم و اینا آبجیش هم کم کم رعایت کرد که برادرش حالا ازدواج کرده مثل دوران مجردی نباید همش زنگ بزنه و من دیدم شوهرم به حرفم احترام گذاشته و به آبجیش گفته خب موضوع برام حل شد

به نظرم نگو..اون بلده الکی میگه بعد عروسی میخاستم مهمونت کنم وتو خراب میشی...نذار  شوهرت چیزی براشون بخره..چه پررو

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد