2777
2789
عنوان

سوتی های خنده دار جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 41 پست
واااای😂 منم روزه اوله دانشگاه گفتن کلاس طبقه آخر من همینجور پله هارو رفتم بالا دیدم پشت بومه پسرایه ...

😂😂😂وای خیلی خندیدم. میخواستی بگین چیه اومده بودم پله ها رو بشمارم 

😂عزیزم یادش نمیمونه. انقد شاگرد زیاد دارن که یادشون نمیمونه من یکی دیگه یادم اومد. بعد اتمام امتحان ...

نه اخه میدونی چیه آخرش بهم گفت بمون باهات کار دارم 😂 گفت برو با یکی که بپ تاپ داره دوست شو با لپ تاپش کار کن۰🫠

زنده باد خلیج همیشه فارس 🇮🇷  شهید تهرانی مقدم دمت گرم🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اخه میدونی چیه آخرش بهم گفت بمون باهات کار دارم 😂 گفت برو با یکی که بپ تاپ داره دوست شو با لپ تا ...

😂😂 آها

اندفعه بهش بگو دست پاچه شده بودم 😂

استادا هم چه چیزایی میگن خود دانشگاه باید سیستم داشته باشه

😂😂😂ان شاء الله عزیزدلم مرسی که تایپیکم شرکت کردیم. هرچند زیاد شزکت نکردیم ولی خودمون یک کم خندبدی ...

عزیزمیی

اره با اینکه خودم ماهی قرمزم چیزی یادم نمیومد  خیلی خندیدم ولیی مررسی

دلت شاد 💗🥲

صبح میشه این شب :)

عزیزمییاره با اینکه خودم ماهی قرمزم چیزی یادم نمیومد خیلی خندیدم ولیی مررسیدلت شاد 💗🥲

عزیزدلم مرسی از شما قربونت برم ❤️😘😍منم بدترم حافظه م در حد جلبکه😂ان شاء الله تنتون سالم، لبتون خندون و دلتون شاد باشه گل من 🤲❤️😍

عاشقتمممم😭😂😂😂مرسی که شرکت کردیم ولی نکردیم😂❤

😂😂😂😂😂😂😂یکی بیاد جلوی منو بگیره مدام دارم سوتی میدم😂😂😂😂😂

نمیدونم جملات قصار زیاد میگم،همین امروز بجای پرتغال به شوهرم گفتم گوجه پوست بکنم میخوری؟ فقط نگام می‌کرد 😂😂😂😂

عزیزدلم مرسی از شما قربونت برم ❤️😘😍منم بدترم حافظه م در حد جلبکه😂ان شاء الله تنتون سالم، لبتون خن ...

عزیزدلمیییی

دور از جونت قشنگممم

همچنین شما

شاد و خوشبخت باشی همیشه خوشگلم❤😍💋

😂😂😂😂😂😂😂یکی بیاد جلوی منو بگیره مدام دارم سوتی میدم😂😂😂😂😂نمیدونم جملات قصار زیاد میگم،همین ...

وایییی نه گوجهه😂

چقددد منیی 😭😭😂😂😂😂

منتها من استاد زمین خوردنم

رکورد فامیل دستمه 

رو زمین صاف با کتونی یه جوری میخورم زمین انگار سنگلاخه و پاشنه دار پامه😂❤