2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنا شخصیت همسرتون عوض نمیشه (مگر اینکه خودشون بخوان) پس یا کلا نباید بچه دار بشین یا اینکه اگر می تونید مشکل همسرتون را بپذیرید، بارداری را تاخیر نندازید. منظورم این هست که چه ٣٠ و چه ٣٥ باردار بشین، شرایطتون همینه. مگر اینکه همسرتون تغییر کنند.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
همه بهم میگن دیره ولی این وضعیت ترجیح میدم نیارم

همه اشتباه میکنن،مردم دهنشون خمش میجنبه اونا اصلا نمیفهمن که این سوال شخصیه و نباید بپرسن فکر میکنن حتما باید توی هر شرایطق بچه بیاری نمیدونن اخرش چی میشه ،دنیای قبل از بچه دار شدن و بعد از بچه دار شدن دو تا دنیای کاملا متفاوته اینقدر زندگیت تغییر میکنه که گاهی تاریخ ها و روزا یادت میره و حتی گاهی نمیتونی یه دوش ساده بگیری ،پی با حرف مردم پیش نرو 

همه اشتباه میکنن،مردم دهنشون خمش میجنبه اونا اصلا نمیفهمن که این سوال شخصیه و نباید بپرسن فکر میکنن ...

آره اصلا دوست ندارم بیارم چون همین زندگی به سختی قابل تحمله

بنده ۳۵ سالمه و باردارم کلا رو کمک هیشکی جز شوهرم حساب نکردم اگه فکر میکنی ازش پدر خوبی درنمیاد بیخیال بچه شو ... با آرامش زندگیتو بکن ولی بزار یه چیزم بهت بگم مردا با بیبی چکو آزمایش پدر نمیشن با سونویی که شاید غربالگری اول باشه به صورت دیداری پدر میشن و یهو مسئولیت پذیز میشند