2821
2789

بله انلاین فقط با کد ملی

#قربانی کودک آزاری( خواهش میکنم مراقب بچه هاتون باشید حتی به نزدیکترین ادمای زندگیتونم نسپاریدشون من فقط هفت سالم بود ) در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش از واقعه گمان نداشتم بتوانم. حتی بعدها باورنکردم که درآن ماجرا تاب آوردم. انسان خودش را نمیشناسد. خصوصا قدرت هایش را..دلم به اندازه کل دنیا شکسته دلخورم از همه چیز و از همه کس غمی به اندازه کل جهااان رو دلم سنگینی میکنه. دوستان برام دعاکنید. دعاکنید همسرم از این همه بدهی و مشکلات رها بشه بمییرم برای غرور شکسته اش ازتون عاجزانه میخام که برای زندگیم دعا کنید حالم خیلی بده .(همسرم ورشکست شدن)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ولش کن نگیر یکی اینجا گرفته بود گریه می‌کرد میگفت چجوری کنسل کنم😂😂 به پنج شیش نفر وصیت کنی بهتره😂 ...

واقعا ؟؟ 

اخه چرا پشیمون شده بود😂

جرات ندارم یه بار بهشون گفتم عصبی شدم از دستم 😂

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

داوطلبان می‌توانند کد ملی خود را به پیش‌شماره ۳۴۳۲ پیامک کرده تا کمتر از یک دقیقه تصویر کارت را دریا ...

ممنون

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

همه ایرانیان دارای کد ملی 10 رقمی می‌توانند از طریق سایت www.ehdacenter.ir برای دریافت کارت اهدای عضو اقدام کنند تا هم به صورت آنلاین و آنی کارت خود را دریافت کرده و هم تمایل آنان نسبت به اهدای عضو در دسترس دست اندرکاران این امر در سراسر کشور قرار گیرد

الحمدلله رب العالمین ...
واقعا ؟؟ اخه چرا پشیمون شده بود😂جرات ندارم یه بار بهشون گفتم عصبی شدم از دستم 😂

بگو اشکال نداره تازه من به شوخی تو جمع گفتم کدوم قبستون شهرمون دفنم کنن😂😂 یکی دوبارم بحث مرگ و زندگی شده گفتم منو خالی دفن کنید شده پوستمم اهدا کنید

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
2825
2823
2791
2779
2792