خیلی خلاصه بخام بگم من ادم تنهایی بودم و ب سختی وارد رابطه میشدم شیش ماه پیش برای اولین بار با یکی اوکی شدم خیلی یارو سمج و کنه بود ما شیش ماه تو رابطه بودیم و بدترین بلاها سرم اورد بی احترامی کرد و حتی کتکمم زد. وقتی همون اوایل میخاستم جدا شم وقتی ک شناختمش نمیزاشت تهدیدم میکرد میومد تو کوچمون ابروریزی. خلاصه انقد بحث و دعوا داشتیم سر هرچی. خیلی شکاک بود. ی روز انقد بی احترامی کرد من کات کردم ی ماه بلاک بود بعد ی ماه پیداش شد و دوبار اصرار کرد ک منو ببینه و دید و بهم گفت تو فکر میکنی تو رابطع نیستیم اما از نطر خودم هستیم و اگ ببینم با کسی رفیق شدی میکشمت هم تورو هم اونو.. واقعا نمیدونم چیکار کنم طرفم روانیه چاقو و اسلحه همچی داره من ک با کسی رفیق نمیشم ولی کلا ازش میترسم کلی ادم داره هیچکس نمیتونه کمکم کنه ب پدرم گفتم گفت میخاستی ازین گوها نخوری 😞😞😞
لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه ❤❤
کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگ تهدید هارو توی گوشیت داری با پیاماش یا ویس تهدید براحتی میتونی ازش شکایت کنی
از کسی نترس بدتر میشه
بگو من ازت جدا شدم هرکارم بخام میکنم بنظرم قانونی پیش برو
بعد بهش بگو شکایت کردم حتی نزدیکم بشی برات بد میشه
بترسی تمومه
بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه! ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!! ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست! ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر! ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکتهس و اونم معلم فارسی! ۷.توی تاپیکش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!
من نمیتونم شکایت کنم چون اگ خودشو بگیرن رفیقاشو میفرسته میان انتقام میگیرن میکشن منو چرا همش میگین پلیس اگ با پلیس مشکلم حل میشد ک تاحالا حل شده بود😭😭بعدشم ن از پلیس میترسه ن از قانون
لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه ❤❤