2777
2789
عنوان

از دیشب کدوم شهرها زلزله اومد؟😐😣

| مشاهده متن کامل بحث + 1414 بازدید | 93 پست
بیاین اینور دهاتا خالیه خیلی هم باصفاس ما هم قراره کوچ کنیم دهات زندگی شهرنشینی خستمون کرده😏

منم دلم میخواد تو روستا زمین بگیریم یه جا که امنیتشم خوب باشه و با صفا باشه

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟ روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم
اره....  نه فکر نمیکنم اینجا شدید نبود

خب  خدارو شکر

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر روز دارم به شوهرم میگم بریم شمال زندگی کنیم ولی تا بازنشست نشه نمیتونیم بیایم. 

حق داره.شمالم پول نیس آخه🙄

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
خوش بحالت منم روستاهای شمالو دوست دارم اگه کار شوهرم اجازه میداد میومدیم کیف میکردم به.به

فدات.

آره خیلی خوبه...

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
منم دلم میخواد تو روستا زمین بگیریم یه جا که امنیتشم خوب باشه و با صفا باشه

تازه خونه ویلایی هم شخصی میسازین.امنیت صد در صده

مرسی عزیزم درسته برام دعا کن لطفا

تو هم واسم دعا کن😥

چشم

تا ۲۰ ساله دیگه باید صبر کنیم😭

اوه پس تازه اول راهین🙄

تازه خونه ویلایی هم شخصی میسازین.امنیت صد در صده

پس خوبه.وای خیلی بهش فکر میکنم.انشااله به آرزوم برسم😊

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟ روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم
البته روستاها هر جایی باشن باصفان ولی شمال دیگه معرکست...کاش منم شمالی بودم.

هرجای ایران صفای خودشو داره

دوستان دعا کنین بخیر بگذره دیگه من طبقه دومم این خونها هم که دیگه خودتون میدونین... یه پدر مادر خونسردم دارن که دنیارم اب ببره میگن هیچی نیس بابا 

من سزاوار تغییرات مثبت در زندگی ام هستم خدایا شکرت 😊🤲🏻