2777
2789

نمیدونم چقدر شوکه شدم .

واسه نامزدیم یه پارچه گرفته بود مادر شوهرم واسم با ااسترش چقدرم منت گذاشت ، من بازم نکرده بودم درست چکش کنم آخه همش سنگ بود. 

امروز بازش کردم که بدمش خیاط دیدم نصف حاشیه بالاش بریده شده ، زنگ زدم شوهرم گفتم اینو به مامانت انداختن ، رفت پرسید مامانش گفت نه خودم میدونستم 🙃

خدایی من چی بگم الان؟

بعضی وقتها باید دست برداریم ازغصه خوردن و خراب کردنِ روزهایمان.باید بدانیم اگر تلاشمان را کردیم و راهمان را درست انتخاب کردیم پس بقیه‌اش دیگر دستِ ما نیست.ما وظیفه‌مان را انجام می‌دهیم بقیه‌اش دیگر دست خداست و خواست خودش.بسپاریم به خدا و آرام باشیم ،با 

هیچی تشکر کن بلخره هدیه بوده

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال عزیزم زندگی رو تلخ نکن

ی تاب یا شومیز کوتاه تر ازش بدوز 

قیافم ماشاءالله ،مغزم استغفرالله👍 دوس داشتم منشی مطب ی روانپزشک باشم بعد هرکسی میومد بهش میگفتم کثخل بشین تا نوبتت شه🫢😂

هیچی تشکر کن بلخره هدیه بوده

پارچه خرید نامزدیم بود واسه تو خنچه ایم ، بدون اینکه منو ببره خودش رفت خرید ، الانم دیدم خرابه 

بعضی وقتها باید دست برداریم ازغصه خوردن و خراب کردنِ روزهایمان.باید بدانیم اگر تلاشمان را کردیم و راهمان را درست انتخاب کردیم پس بقیه‌اش دیگر دستِ ما نیست.ما وظیفه‌مان را انجام می‌دهیم بقیه‌اش دیگر دست خداست و خواست خودش.بسپاریم به خدا و آرام باشیم ،با 
عزیزم غصه نخور روزمادرنزدیکه ..کادوپیچ کن وزمادرببربهش بده 😅

مال خرید بله برونمه نمیتونم پسش بدم 

بیخیال عزیزم زندگی رو تلخ نکنی تاب یا شومیز کوتاه تر ازش بدوز

اخه خیلی سرم منت گذاشتن وقتی خریدنش ، گفتن واست سنگدوزی شده متری ۴ تومن خریدیم و گرون ترین پارچه مغازه رو گرفتیم . اینقدر ناراحت و شوکه ام که حد نداری سریع قایمش کردم مامانم اینا نبیبنش ، اخه قد ۱ متر و نیم حاشیه لباس که گلدوزی بوده بریده شده

اخه خیلی سرم منت گذاشتن وقتی خریدنش ، گفتن واست سنگدوزی شده متری ۴ تومن خریدیم و گرون ترین پارچه مغا ...

عب نداره عزیزم غصه نخور

ب شوهرت گفتی و قطعا اون در نظرش هست و بعدا برات جبران میکنه

قیافم ماشاءالله ،مغزم استغفرالله👍 دوس داشتم منشی مطب ی روانپزشک باشم بعد هرکسی میومد بهش میگفتم کثخل بشین تا نوبتت شه🫢😂

پس تلافی سرش دربیار بفهمه بچه نیستی و این چیزاحالیته

من تا فهمیدم زنگ زدم شوهرم گفتم بهش ، گفتم این پارچه رو انداختن بهتون مشکل داره برو به مامانت بگو ، رفت گفت دیدم مامانش گفت من میدونستم خودم 

من تا فهمیدم زنگ زدم شوهرم گفتم بهش ، گفتم این پارچه رو انداختن بهتون مشکل داره برو به مامانت بگو ، ...

معلومه ازدستی اورده برات که ببینی و حرص بخوری ..یعنی چی شمابراش مهم نبودی وگرنه همون اول بهت میگف یا کلا نمیوردبرات ...مادرشوهرهمینه جانم ازتین بهترم نمیشه

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
معلومه ازدستی اورده برات که ببینی و حرص بخوری ..یعنی چی شمابراش مهم نبودی وگرنه همون اول بهت میگف یا ...

اخه من اصلا بهش نگفتم خودش رفت گرفت و داد حتی من خوشم نمیومد ازش ، گفتم چون خریده چیزی نگم

ول کن ، حرص هم نخور

اخه اولیل دو رویی که دارم میبینم،  زن گنده نگفت من جلو خانواده ام بازش کنم بابام بگه اینکه قیچی خورده؟