2777
2789
عنوان

مادر شوهرم واسم پارچه بریده شده خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 21 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی کامل آلکو بریده شده بود روش؟

نه  قد ۲۰ سانت سنگدوزی شده داره واسه کار کردن روی حاشیه لباس و روی سینه ، نصف اون قیچی شده که توی لباس دیگه کار بشه ، کامل مشخصه ، حتی نکرده کلشو ببره که من متوجه نشم سنگدوزی داشته بالاشم

بعضی وقتها باید دست برداریم ازغصه خوردن و خراب کردنِ روزهایمان.باید بدانیم اگر تلاشمان را کردیم و راهمان را درست انتخاب کردیم پس بقیه‌اش دیگر دستِ ما نیست.ما وظیفه‌مان را انجام می‌دهیم بقیه‌اش دیگر دست خداست و خواست خودش.بسپاریم به خدا و آرام باشیم ،با 
الگو

سریع قایمش کردم وگرنه عکسشو میگرفتم می‌فرستادم 

بعضی وقتها باید دست برداریم ازغصه خوردن و خراب کردنِ روزهایمان.باید بدانیم اگر تلاشمان را کردیم و راهمان را درست انتخاب کردیم پس بقیه‌اش دیگر دستِ ما نیست.ما وظیفه‌مان را انجام می‌دهیم بقیه‌اش دیگر دست خداست و خواست خودش.بسپاریم به خدا و آرام باشیم ،با 
نمیدونم والا ، پس بدی بد میشه ،اما کار اونم بد بوده

من واقعا بهش احترام میگذاشتم و دوستش دارم ولی الان ناراحت شدم  چون میدونست . شوهرم گفت بزارش تو کمدت دست بهش نزن کلا خودم یکی دیگه میخرم واست.