2777
2789
عنوان

هدیه تولد واسه آقا

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 68 پست
اینم فکر خوبیه دمت گرم ،اتفاقا میگیرم ولی خو کادوی اصلیش چی بدم🥲🥲

مو گیر بینی

ست لوازم بهداشتی مردانه برند

ست لباس باشگاهی

واسه توی ماشینش اکسسوار بگیر

همه رو بذار تو جعبه هدیه 

فالله خَیرٌ حٰفِظٌ وَ هُوَ أَرحَمُ الراحِمین✨لطفاً برای سلامتی همه ی تو راهی ها یک صلوات بفرستید❤️

اره دقیقا همینطوره ،حتی ماشین اصلاح بهترین بدند اون موقع ک توبازار بود گرفتم انداختش یه گوشه ،لباسم ...

آره چون بجز سلیقه خودشون سلیقه کسی رو قبول ندارن و سخت پسندم هستن

👑❤️‍🔥با افتخار دِتِ لَکِم❤️‍🔥👑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مو گیر بینیست لوازم بهداشتی مردانه برندست لباس باشگاهیواسه توی ماشینش اکسسوار بگیرهمه رو بذار تو جعب ...

پک کامل شیو رو داره ،آویز وان یکاد نقره کوچولو واسه اینه ماشینش قبلا گرفتم ،لوازم بهداشتی مثلا چی؟

مو گیر بینیست لوازم بهداشتی مردانه برندست لباس باشگاهیواسه توی ماشینش اکسسوار بگیرهمه رو بذار تو جعب ...

این موگیر بینی که گفتی حدودا قیمتش چقدره 

از کجا باید خرید؟

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

پک کامل شیو رو داره ،آویز وان یکاد نقره کوچولو واسه اینه ماشینش قبلا گرفتم ،لوازم بهداشتی مثلا چی؟

پک کامل شیو چیه🤔

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

این موگیر بینی که گفتی حدودا قیمتش چقدره از کجا باید خرید؟

یه مدل موزن هست که سری هاش عوض میشه و عین سرمداد گرد و باریکه ،توی گوش وبینی استفاده میشه لدازم ارایشیا دارن معمولا

اینجوری سخته 

سرگرمی هاش چیه 

کارش چیه 

ببین بر اساس اینها چیزی هست که خوشحالش کنه؟ 

مثلا کارای هیجانی دوست داشته باشه میشه بلیط یه کاری مثل پاراگلایدر گرفت یا کلاسش رو 

ساز خاصی دوست داره؟ 

من یه دوستی دارم برنامه نویس 

یه دکمه بزرگ اینتر بود که با مشت میکوبیدی روش اینتر میزد 

زیر یه تومن بود 

آقا این به حدی با این خوشحال شد که بهش ۱۰۰ تومن پول میدادی اونقدر خوشحال نمیشد 

ماشین اصلاح سری هاش عوض میشه و چنتا مدل مختلف داره ک واسه قسمت های مختلف بدن استفاده میشه

مرسی عزیزم 

قیمت هاشون حدودا چنده

اینجوری سخته سرگرمی هاش چیه کارش چیه ببین بر اساس اینها چیزی هست که خوشحالش کنه؟ مثلا کارای هیجانی د ...

سرگرمی هاش کارش اول بعد دوستاشن🫠 ولی توجه کردم الان چیزای جدید ک تو بازار میاد ،پیجای اینستا ک بعضی چیزای مدرن میارن قلیونای خاص قهوه ساز ...اخه منم اونقدری پول نمیتونم براش هزینه کنم 

شوهرمنم همه چی داشت اخر سر رفتم واسش کاپشن خریدم از خداشم باشه 😅گل روبانی شاین هم سفارش دادم یه باکس هم ک توش دوتاماگه و چند تا تنباکو درست کردم باتم تولد مفصل البته چندوقت دیگه اس تولدش ولی کادو تم تولد رو اوکی کردم

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖
سرگرمی هاش کارش اول بعد دوستاشن🫠 ولی توجه کردم الان چیزای جدید ک تو بازار میاد ،پیجای اینستا ک بعضی ...

میخوای تو اونام یکم بگرد شاید یه چیزی باشه هم هزینه ش مناسب باشه هم جالب باشه نشد همون پول  فکر خوبی 

در کل خیلی سخته انتخاب کادو مخصوصا برای آقایون 

سلیقه هام متفاوته 

سرچ بزن ست بهداشتی آقایان

البته اگه پارتنرت استفاده می‌کنه بخر

من برای شوهرم خریدم قبلا خیلی دوست داشت

اگه باشگاه میره براش مکمل و ست باشگاه بگیر

فالله خَیرٌ حٰفِظٌ وَ هُوَ أَرحَمُ الراحِمین✨لطفاً برای سلامتی همه ی تو راهی ها یک صلوات بفرستید❤️

شوهرمنم همه چی داشت اخر سر رفتم واسش کاپشن خریدم از خداشم باشه 😅گل روبانی شاین هم سفارش دادم یه باک ...

کاپشنو چند گرفتی ؟ اگه از اینستا سفارش دادی یا الان دم دستت هست میشه خواهش کنم عکس بدی منم ایده بگیرم دوهفته است فکرم درگیره بخدانمیدونم چیکار کنم آخرشم گند میزنم😔😫😫😫