2777
2789
عنوان

هدیه تولد واسه آقا

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 68 پست
این موگیر بینی که گفتی حدودا قیمتش چقدره از کجا باید خرید؟

از مغازه های آرایشی بهداشتی

من چند ماه قبل خریدم حدودا یه تومن بود

فالله خَیرٌ حٰفِظٌ وَ هُوَ أَرحَمُ الراحِمین✨لطفاً برای سلامتی همه ی تو راهی ها یک صلوات بفرستید❤️

کاپشنو چند گرفتی ؟ اگه از اینستا سفارش دادی یا الان دم دستت هست میشه خواهش کنم عکس بدی منم ایده بگیر ...

۱ونیم گرفتم ن حضوری خریدم الان میفرستم مدلشو واست؟خرید برا اقایون خیلی خیلی سخته

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوای تو اونام یکم بگرد شاید یه چیزی باشه هم هزینه ش مناسب باشه هم جالب باشه نشد همون پول فکر خوبی ...

اره اگه نشد همون پول 

حالا پولو چجوری بهش بدم توی پاکت ک زشته چون دوتا میخوام بگیرم لای گلم نمیشه گذاشت🥹🥹

۱ونیم گرفتم ن حضوری خریدم الان میفرستم مدلشو واست؟خرید برا اقایون خیلی خیلی سخته

ممنون عزیزم  تنباکو و ماگ و اینا رو توی چی بهش میدی ،باکس وجعبه اش منظورمه

ممنون عزیزم تنباکو و ماگ و اینا رو توی چی بهش میدی ،باکس وجعبه اش منظورمه

باکس خریدم تو اون چیدمشون گل هم رنگ تمش سفارش دادم 

گل چی گرفتی؟ ببخشید زیاد میپرسم🤦‍♀️

گل روبانی شاین سفارش دادم واسم درست کنن؟خواهش میکنم عزیزم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم

چه خوبه😍 مبارکش باشه تولدشون پیشاپیش مبارک باشه ان سالله به پای هم پیر بشید

قربونت عزیزم تولد همسرشما هم مبارکتون باشه پایدار باشین