2777
2789

نه جدی چرا؟همه عروسا مورد خشونت خواهرشوهر‌مادرشوهر قرارگرفتن ،مظلومن ،خیلی لطف میکنن ولی لطفشون دیده نمیشه ،خیانت دیدن کتک خوردن .پس اونایی که خیانت کردن کجان؟اونایی که درحق عروس بدی کردن کجان؟ظلم کرده ها کجان؟سوال شد واسم

باید اسم نی نی سایت و به ستم دیده گان تغییربدن 

برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔

به نظرم زخم خورده ها هم زخم زدن منتها کسی نمیاد بگه که چه بلایی سر بقیه آورده

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب کسی نمیاد از ظلماش و خیانتاش تعریف کنه

گاهی البته تک و توک میکنن ک اونارم میشورن میذارن کنار

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

دقیقا همیشه اون عروسی هستن که براش خرج نکردن اما برادرشوهرشون عالیه و برا زنش هزارجور خرج کرده و ... برا منم سواله

یه بار یکی گفت ادما از خوشیاشون نمیگن اونی که زخم میخوره خب میاد میگه اون خوشحالا نمیان اینجا تاپیک بزنن خخخخ

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

کلا کسی که قربانی هست یه جایی در نقش ظالم هم بازی می کنه اینجا همیشه قضایا رو از وسط حادثه تعریف می کنن، بعدم بودند کاربرایی که از خیانتشون به شوهراشون تعریف کردند بدون هیچ ابایی

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

اونایی که زخم میزنن عموما تو دسته آدمای خودشیفته ان که به هیچ عنوان مشکلو از خودشون نمیبینن..

گذشته از اون هیچکس ذات درونی خودشو کامل نشون نمیده ..

خسلی از آدما تو نقش آدم فریب خورده و مورد ظلم واقع شده مظلوم نمایی میکنن در صورتی که خود مشکل هستن تو روابط👌

خدایا شکرت بابت همه نعمتهای زندگیم🌱

هیچکس بی عیب و کامل نیست

همه اشتباه میکنن ولی بعضی ها

طوری زخمت میزنن که تا ابد یادت نمیره

درجه بندی داره

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

اینجا اکثر دنبال ترحمن

چون تو دنیای واقعی مقصرن 

میان اینجا ک بقیه تاییدشون کنن و بگن تو مقصر نیستی

ک بگن بقیه بدن تو خوبی

یه چیزیم یادگرفتن هی سریع میگن برو طلاق بگیر چون فقط طرف اومده از دید خودش یه داستانو تعریف کرده هی اینو بش میگن