2777
2789
عنوان

درمان اسیدی شدن معده در بارداری

120 بازدید | 24 پست

من سرماخوردم ب لبنیات هم حساسیت دارم نمیتونم بخورم سرفه هام شدید میشه

معده ام اسیدی شده هی میزنه بالا خیلی اذیتم کسی تجربه داره چی بخورم آروم میشه 

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای ترش کردن معده فقط شربت منیزیم هیدروکساید ( غیر ملین) برام جواب میداد 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
دمنوش به

به دارم چطوری باهاش دمنوش درست کنم ضرر نداره تو بارداری

باید پوستشو بگیرم برا دمنوش

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏

اگر دکتر اجازه میده بهت یدونه فاموتیدین بعد غذا بخور.یا یه تیکه کوچولو نبات بزار تو دهنت مثل ابنبات بخور

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

سعی کن تایکساعت بعدازخوردن غذادرازنکشیی

اخه چیز خاصی نخوردم معده درد داشتم قبلش یدونه موز خوردم اینطوری شدم 

البته آبم خوردم بعدش

برای ترش کردن معده فقط شربت منیزیم هیدروکساید ( غیر ملین) برام جواب میداد

تو بارداری میشه استفاده کرد

به دارم چطوری باهاش دمنوش درست کنم ضرر نداره تو بارداریباید پوستشو بگیرم برا دمنوش

نه ضرر نداره برای جنین هم مفید اگه خود به را داری بنداز تو آبمیوه گیری چند باری آبش را بخور 

اگه خاستی خودت چاییش را درست کنی باید به را رنده کنی بزاری رو بخاری خشک بشه بعد تفت بدی و دم کنی مثل چای البته آناده اش تو بیرون میفروشن

اگر دکتر اجازه میده بهت یدونه فاموتیدین بعد غذا بخور.یا یه تیکه کوچولو نبات بزار تو دهنت مثل ابنبات ...

نبات رو امتحان میکنم ممنون

نه ضرر نداره برای جنین هم مفید اگه خود به را داری بنداز تو آبمیوه گیری چند باری آبش را بخور اگه خاست ...

باشه عزیزم ممنونم خودش رو بخورم هم جوابه ب نظرت

من یباریه سیب خوردم سریع درازکشیدم تاچن روزمعدم میسوخت

اره منم دراز کشیدم بعدش

تو بارداری میشه استفاده کرد

دکترم برام تجویز میکرد 

خصوصا ماه آخر هفته ای یکی می خوردم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.