2777
2789
عنوان

عروسی برادر شوهر

227 بازدید | 14 پست

سلام خانوما وقت بخیر بیست و هشتم همین ماه عروسی برادر شوهرمه برا عروسیش میخام یه مانتو شلوار ساده بپوشم برم ارایشگاه هم نرم چون واقعا ادمای بی ارزشی هستن خانوادش انقد توهین و تحقیر و دخالت کردن ک دو سه بار تا مرز طلاق هم رفتم شما جای من بودین چیکار میکردین؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من اگه میخوای بری یه لباس پوشیده خییلی شیک مجلسی، بپوش به خودتم برس 

اینطوری، بهتره  مانتو شلوار اصلا صورت خوشی، نداره خودت معذب میشی تو عروسی 

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما 

پشت سر خودت حرف میزنن عزیز و به عروس و بقیه حق میدن که ازت ناراحت بشن یا قضاوتهایی بکنن

یه لباس معقول بپوش ، ارایشگاه هم نرفتی نرفتی ولی خودت ارایش کن موهاتو یه سشوار بکش یا بابلیسی اتویی چیزی بکش برو

عجب 

برای خودت ارزش بزار و به خودت برس و برو عروسی 

اون جاری ات هم اول زندگی گناهی نکرده که تو بخواهی این طوری بری تو عروسی اش و حس کنه از روی حسادت این مدلی لباس موشیدی و آمدی 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)