2777
2789
عنوان

وای چرا تموم نمیشه دیگه😭 زلزله

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 41 پست
بابا اروم باشین عادیهطرف ما انقد زلزله میاد دیگ مث بچمون شده چندروز نمیاد نگرانش میشیم کجا مونده پیش ...

اقا بیاین بچتونه ببرین خیلی فضوله 🤣🤣

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا حالا زلزله احساس نکردم چجوریه

چیزی نیست ولی خودت و خونه ات و همه وسایل داخلش با هم میرقصید یه اهنگ‌ از صندی پخش باشه اون موقع خیلی حال میده

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

من اهوازم حس نکردم شاید خوابم سنگین بوده

خوزستان امروز رو دور ویبره بود کلا 

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
کرمانشاهسایتو نگا کنی کم کم هفته ای یدونه رو داریم😂انقد عادی شده دیگ کانالای خبر کرمانشاه دیگ اعلام ...

اتفاقا خیلی خوبه اینجوری گازهای زیر زمینی آزاد میشن دیگه زلزله مخرب ندارین الحمدالله

اتفاقا خیلی خوبه اینجوری گازهای زیر زمینی آزاد میشن دیگه زلزله مخرب ندارین الحمدالله

اتفاقا ربطی نداره به سرعت برخورد صفحات ربط داره نمیشه گفت چون چندبار در هفته میاد امکان مخرب بودنش دیگ نیست

ولی باعث شد چیزای خوبی یاد بگیریم ازش😂مثلا زلزله ای اگ مخرب باشه چ تو خونه باشی چ تو خیابون اسیبشو میزنه پس تو خونت بگیر بخواب😂😂

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ