یلدای۴۰۲ مدیر عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 3916 عنوان وای چرا تموم نمیشه دیگه😭 زلزله | مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 41 پست از ساعت ۷ونیم به اینور همش داریم میلرزیم اهوازم ای بی خبر از حال بیمارم رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،، 1403/09/15 | 09:16 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یلدای۴۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 3916 بابا اروم باشین عادیهطرف ما انقد زلزله میاد دیگ مث بچمون شده چندروز نمیاد نگرانش میشیم کجا مونده پیش ... اقا بیاین بچتونه ببرین خیلی فضوله 🤣🤣 ای بی خبر از حال بیمارم رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
ستيفانى عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 10387 بابا اروم باشین عادیهطرف ما انقد زلزله میاد دیگ مث بچمون شده چندروز نمیاد نگرانش میشیم کجا مونده پیش ... 😂😂😂منم دیدم اونجا
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 57638 من تا حالا زلزله احساس نکردم چجوریه چیزی نیست ولی خودت و خونه ات و همه وسایل داخلش با هم میرقصید یه اهنگ از صندی پخش باشه اون موقع خیلی حال میده وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد
سن_ایچ_و_دیگر_هیچ عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2307 شما مگه کجایید کرمانشاهسایتو نگا کنی کم کم هفته ای یدونه رو داریم😂انقد عادی شده دیگ کانالای خبر کرمانشاه دیگ اعلام نمیکنن زلزله اومده😂😂 هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
یلدای۴۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 3916 من اهوازم حس نکردم شاید خوابم سنگین بوده خوزستان امروز رو دور ویبره بود کلا ای بی خبر از حال بیمارم رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
یلدای۴۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 3916 کرمانشاهسایتو نگا کنی کم کم هفته ای یدونه رو داریم😂انقد عادی شده دیگ کانالای خبر کرمانشاه دیگ اعلام ... اتفاقا خیلی خوبه اینجوری گازهای زیر زمینی آزاد میشن دیگه زلزله مخرب ندارین الحمدالله ای بی خبر از حال بیمارم رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
سن_ایچ_و_دیگر_هیچ عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2307 اقا بیاین بچتونه ببرین خیلی فضوله 🤣🤣 خواهر هفته ای یبار میاد سر میزنه میره بزا تنوع داشته باشه بچه😂 هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
angel1401 عضویت: 1401/01/09 تعداد پست: 3995 کرمانشاهسایتو نگا کنی کم کم هفته ای یدونه رو داریم😂انقد عادی شده دیگ کانالای خبر کرمانشاه دیگ اعلام ... عهههه شاید شدید نیست اگه باشه نمیخندی 😂
سن_ایچ_و_دیگر_هیچ عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2307 اتفاقا خیلی خوبه اینجوری گازهای زیر زمینی آزاد میشن دیگه زلزله مخرب ندارین الحمدالله اتفاقا ربطی نداره به سرعت برخورد صفحات ربط داره نمیشه گفت چون چندبار در هفته میاد امکان مخرب بودنش دیگ نیستولی باعث شد چیزای خوبی یاد بگیریم ازش😂مثلا زلزله ای اگ مخرب باشه چ تو خونه باشی چ تو خیابون اسیبشو میزنه پس تو خونت بگیر بخواب😂😂 هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
سن_ایچ_و_دیگر_هیچ عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2307 عهههه شاید شدید نیست اگه باشه نمیخندی 😂 زیر ۴ ریشتر نداریم اصلا😂 هلیا خانوم و دیگرررر هیچ