2777
2789
عنوان

کسی هست اینجا که جلوی بچه یک سال و نیمه دعوا و کتک کاری کرده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 31 پست

الهی بمیرم مواظبش باش بغلش کن دیگه جلوش دعوا نکنین به شوهرتم بگو هر چی که شد حق نداره جلو بچه واکنش نشون بده 

من بچه بودم مثلا ۴ ۵ سالگی به بعدمو یادمه مامان و بابام خیلی دعوا میکردن کتک کاری و اینا اصلا وحشتناک،  الان خودشون یادشون نمیاد خوش و خرم زندگی میکنن اما من مدام یه اضطراب درونی دارم شدیدا دچار آسیب های روحی شدم از همون دوران ...

خیلی کوچیکه تو خاطرش نمیمونه ولی دیگه تکرار نکن خون خودتو بخور ولی جلو بچت دعوا نکن دیگه مردا بیشعور ...

از نظر خاطرش موندن نگران نیستم از ای جهت که این حجم استرس و ترس دور از جون یهو لکنت نگیره یا لال نشه یا هرچی بچه اس یهو خوف نکنه دور از جون

ترک هستم و بهش افتخار میکنم😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعوای شدید کردین؟میترسید بچه شما هم؟همین سن بود؟طوریش نشده انشالا؟؟

دعواهای عجیب

تقریبا ماهی یکبار

جلوش اینقدر کتک خوردم

ولی الان ۶ سالشه کلا یادش رفته

تا همین پارسال مدام دعوا میکردیم

نگران نباش

فقط بعد دعوا تنهاش نذار

بعلش کن  الکی به صورتش بخند

خنده به شدت بچه رو اروم میکنه

دیگه شده خودتو سرزنش نکن  ولی سعی کنید تکرار نکنید. منم تحربشو زیاد دارم. پسرم استرسی و ترسو و‌مضطرب هست و‌خیلی درک بالایی داره همه چیزو میفهمه که متوجه شدم میتونه بخاطر وسواس فکری باشه. اکثرا هم مقصر دعواها من بودم. میگن اثرش روی بچه برابر با اثر تجاوز هست. شما هنوز میتونید جبران کنید.

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

عزیزم جلوی بچتون هم دعوا کردین؟میترسه؟بچه من خیلی ترسید میترسم طوریش بشه

هنچزم تک تک لحظات کودکی گوهم همراهمه و فراموش نمیشه توخاطرم سرجدت جلوبچه هموکتک کاری نکنید فقط یه دردکشیده میتونه درک کنه اون لحظه چه فشارو استرسی بهش وارد کردین 

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

میخواست بره فردا خارج از شه. پیش خونوادش من مخالفت کردم گفتم بمونه پیش ما روز تعطیل

بزار بره گمشه مردک 

دیگه خواهشا یر خانوادش با ملاحظه صحبت کن شوهر منم سر اون خانواده نکبت همینجوری میکنه دعا کردم زمین‌گیر شه چون خیلی کتک خوردم

بزار بره گمشه مردک دیگه خواهشا یر خانوادش با ملاحظه صحبت کن شوهر منم سر اون خانواده نکبت همینجوری می ...

قبلا یواشکی میرقت دروغ میگفت رفتم سرکار باهاش دعوا کردم راست بگه بدتر شد کاش همدن دروغ گفته بود 

خسته شدم دوساله توی خونم التماس باید بکنم برای بودن کسی کنارم یا التماس مادرم یا شوهرم اینم نتیجه اش

من خیلی با شوهرم دعوام میشد پسرم دیگه از ۶ ماهگی ب بعد همچیو فهمید ما داد میزنیم کتک نداریم یبار ۱۱ماهش بود خیلی بد دعوا کردیم ترسید شب خابش داغون شد فرداش بدنش ضعیف شد ویروس گرفت یبارم ۴ ماه پیش ک ۱۹ماهش بود دعوا شدید کردیم بازم فرداش مریض شد کلا وقتی منو شوهرم دعوا میکنیم حتی اگه کم باشه فقط در حد صدا بلند شدن باشه بچم خابش بهم میریزه کابوس میببنه فرداشم مریض میشه چون میترسه بنیه ش هم ضعیف میشه راحت مریض میشه از اون موقع دیگه بحثا و دعواهارو تا حد ممکن کنترل میکنم اخرین بار ک دو هفته پیش بود تو ماشین بحثمون شد شوهرم بهم دست انداخت منم دستشو پس زدم پسرم ترسید من سریع خندیدم دعوارو تموم کردم ولی ی هفته باهاش قهر بودم فقطم بخاطر پسر دوسالمو دختر یک ماهم  فقط منتظرم بچه هام بزرگ شن برم دنبال ارایشگری ک علاقه دارم فقط ب امید اینده زندگی میکنم 

از نظر خاطرش موندن نگران نیستم از ای جهت که این حجم استرس و ترس دور از جون یهو لکنت نگیره یا لال نشه ...

توکل ب خدا کن

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری

آخی الهی بمیرم ،همسن دختر منه🥺🥺😢

خب چرا باعث دعوا شدی ؟دیدی اینجوریه سریع بچه برمیداشتی میرفتی تو اتاق

اعصابم خورد شد

دختر منکه خیلی حساسه من بعضی وقتا داداششو دعوا میکنم این یا بغض میکنه یا گریه میکنه

به خودش که بگیم بالا چشت ابروعه سریع بغض میکنه

من خیلی با شوهرم دعوام میشد پسرم دیگه از ۶ ماهگی ب بعد همچیو فهمید ما داد میزنیم کتک نداریم یبار ۱۱م ...

شوهر من خیلی وسیله میشکونه و عربده میزنه و در دیوار میکوبه تو هم صداش وحشتناک بلنده خودم از درد قفسه سینه نمیتونم بخوابم بچم میلرزید رنگش پرید اصلا واقعا نگرانم خوف نکنه این بچه یه دفعه

آخی الهی بمیرم ،همسن دختر منه🥺🥺😢خب چرا باعث دعوا شدی ؟دیدی اینجوریه سریع بچه برمیداشتی میرفتی تو ...

عصبی هستم به شدت اره عداب وجدان دارم که باعث دعو اشدم همه چی رو خراب کردم