2777
2789
عنوان

مردشور بخت منو ببرن

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 94 پست
مهریه دارم میگه نمیدم میگم میذارم اجرا مگیه بذار سالی یه سکه بهت میدن.

کی گفته یه سکه

حقوقش چقدره اگه ده حد بیس تومن باشه هر ۴ماه یک سکه میدن

بعدم کافیه خودتم کار کن بهتر از بودن با این آدم پست و رذله

کی گفته یه سکهحقوقش چقدره اگه ده حد بیس تومن باشه هر ۴ماه یک سکه میدنبعدم کافیه خودتم کار کن بهتر از ...

کجا زندگی کنم. بچم میره پیش دبستانی تازه از کار اومدم بیرون. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کجا زندگی کنم. بچم میره پیش دبستانی تازه از کار اومدم بیرون.

دوباره برو سرکار یه چند سال پول جمع کن بتونی یه زیر زمین اجاره کنی بعد طلاق بگیر نگران بچتم نباش پیش خودت باشه بدون پدر براش خیلی بهتره تا توی این وضعیت بزرگ بشه

آخی طفلی بچه ات اگه میبینی زجرت میده مشورت کن عمرت پای مردی که کتک میزنه نزار فردا بچه ات هم میزنه آ ...

به خدا اگه مامان بابام راهم میدادن 6 سال پیش طلاق میگرفتم. اینم میدونه کسی رو ندارم داره اذیتم میکنه. هراز گاهی میگه گمشو خونه بابات ببین اونم آدمت حساب نمیکنه بینی مادرت نمیاد خونت. مامانم نمیاد خونم چون خوشش نمیاد از این و خانوادش. میگه بیام درو باز کنی مادر اینو ببینمو.... آرزومهههه جدایی واقعا آرزومه. لیاقت نداره

دوباره برو سرکار یه چند سال پول جمع کن بتونی یه زیر زمین اجاره کنی بعد طلاق بگیر نگران بچتم نباش پیش ...

این پدر بدرد من بچم نمیخوره. صبح بیدار نمیشم دعوا میکنه چرا بیدار نمیشی من صبحانه بخورم.قبلا هی مامان ساعت 7 صبح خونمون بود ببینه به پسرش صبحانه میدم یا نه

مادر این طبقه پایین خونمونه. صدای کتک زدن شنید هیچی نگفت به پسر عوضیش. فرداش پسرشو دیده میگه میخواین ...

مبگم که این ها حرف شنوی از مادرشون دارن همه ی پسرا خوب و بد مادرشون میپرستن حتی بعضی ها عاشق مادرشونن واسشون خداس 

مادر وقتی یاد پسرش نداده معلومه وقتی میزنتت یه کلمه نمیگه نطن تو دلش میخنده اینها بدجنسن من یه خواستگار سنتی داشتم مادر یه جوری از جلسه دوم با خشم نگاهم کرد که من انگار ارث باباشو خودم به مامانم گفتم این اینجوری نگاهم کرد رفت بهش گفت رنه گفت نه من ذهنم درگیر بود فلان هزار دلیل و بهونه اما ما جدی گرفتیم ردش کردیم رفت این ها یه موقع قشنگ خودشونو نشون میدن مثلن زنه چرب زبون هم بود میگفت عزیزم دخترم بعد با خشمم هم نگاهم میکرد یه سری منم خیلی ترسیدم خداروشکر رد شد خیلی بدجنسن خیلییییی

دوباره برو سرکار یه چند سال پول جمع کن بتونی یه زیر زمین اجاره کنی بعد طلاق بگیر نگران بچتم نباش پیش ...

من میرفتم سرکار بدون صبحانه . مرگ بخور به جای صبحانه همه جا سر و صدا میکنه  تلویزیون رو روشن میکنه با صدای بلند که خبر مرگش میخواد بره سرکار. 

این پدر بدرد من بچم نمیخوره. صبح بیدار نمیشم دعوا میکنه چرا بیدار نمیشی من صبحانه بخورم.قبلا هی ماما ...

نه وقتی تورو رو چشمش بزاره بهت محبت کنه ناز و نوازشت کنه بهت ارزش و بها بده اون بهترین پدر واسه دخترته یا پسرته 

اط طرفی پدر هرچی به دخترش نشون بده دوسش داره دختر کمتر گول میخوره و به پسرا اعتماد میکنه اط طرفی دخترت برا عشق و محبت معیار های بالاتری داره به هر رفتاری راضی نمیشه 

درنهایت کیفیت زندگی بالاتری داری چون نهایتا خوشبختی و تربیت اصولی فرزند نشون دهنده ی رضایت خودت از زندگیه چون اونها هم نسل خودت هستن خانواده ی خوب نسل خوب و سالم و بامحبتی داره 

نه وقتی تورو رو چشمش بزاره بهت محبت کنه ناز و نوازشت کنه بهت ارزش و بها بده اون بهترین پدر واسه دختر ...

باورت میشه برای بچم یه تولد یا اسباب بازی نگرفت. هر چی داره رو منو خانوادم گرفتیم. مادرش برای منم عروسی نگرفت بهم طلا نداد مفت و مجانی منو گول زدن بردن. اینا آدم شدن برای من

درنهایت کیفیت زندگی بالاتری داری چون نهایتا خوشبختی و تربیت اصولی فرزند نشون دهنده ی رضایت خودت از ز ...

تو ذهنم میگم میشه منم لباس عروس بپوشم با مردی که عاشقم ازدواج کنم.. فکر کن هنوز تو دلمه و هنوز تو ذهنم دنبال مرد ایده آلم هستم. میدونم اشتباهه اما این نیازهای روحی و عاطفیمو برآورده نکرد که دلم بهش باشه. 

[QUOTE=363050233]خدا رو شکر ردش کردی اول نشون داد خودشو [/QUOTEآره خداروشکر  هیچوقت نمیشه خودت فدای انتخاب یه مرد کنی چون خودش میخوای دوسش داری این کافی نی بگی نه خودش خوبه این خودش خانواده اش هم هست چه بخوایم چه نخوایم هویتش خانواده اس خانواده ی بدجنس با ارزش های پایین تاثیر خیلی بدی رو ذهن و روانمون دارن