2777
2789
عنوان

مردشور بخت منو ببرن

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 94 پست
اوایل واسه من عجیب بود این همه حجم زن دوستی بعد که خونشون رفتم دیدم باباش دقیقا با مامانش همینجوری ر ...

دقیقا پدر مادر هر چی باشن بچشون همونه این پسرشون به عقده ای و هرزه و ولش کنی مشروب و سیگار میکشه و ولگرد و..  هست خیلیییی اعتماد به نفس داره خیلی پدر بنگیشو ندیده آخه مادر وحشی رو ندیده اعتماد به نفس پیدا کرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه. میگم من لباس ندارم لباسای اونو میپوشم به غیرتش بر نمیخوره برام لباس بخره. بابام امروز میوه اینا ...

خدا صبرت بده کاش بیشتر شناخت روش داشتی ازدواج های سنتی چون خیلی برا ازدواج عجله دارن و در چارچوب خانواده اس خودشون عالی نشون میدن البته دوستی ها هم باید خیلی مواظب باشی و اجازه سواستفاده ندی ولی من دوستی قبل ازدواج خیلی می‌پسندم دگه اجباری نی و زیر فشار خانواده نیستی مثل سنتی

نباید بزنتت آخه خیلی عجیبه مادر پدر منم با هم همین مشکلو داشتن بعد سی سا زندگی دلشون از هم صاف نشده ...

من اگه جایی داشتم کسی حمایتم می‌کرد به خدا نمیموندم. وقتی باردار شدم همه آقایون خوشحال میشن سریع زنگ زد به خواهرش چیکار کنم سقط کنیم بچه رو. الان همون خواهر و مادرش به من محل نمیدن. بی احترامی میکنن بخاطر این

خدا صبرت بده کاش بیشتر شناخت روش داشتی ازدواج های سنتی چون خیلی برا ازدواج عجله دارن و در چارچوب خان ...

من بخار اینکه سنم داشت میرفت بالا بهش جواب مثبت دادم. بیست سالگی و بیست و دو سالگی بودم اصلااااا نگاشم نمیکردم 

من اگه جایی داشتم کسی حمایتم می‌کرد به خدا نمیموندم. وقتی باردار شدم همه آقایون خوشحال میشن سریع زنگ ...

الان بچه داری عزیزم؟

یه سری شماره توی گوگل هست بهزیستی هستن میتونن بهت کمک کنن زنگ بزن بهشون مشکلتو بگو 

خدا صبرت بده کاش بیشتر شناخت روش داشتی ازدواج های سنتی چون خیلی برا ازدواج عجله دارن و در چارچوب خان ...

خیلی اعصابم خورده نمیتونم بخوابم. احساس می‌کنم کل خونه مورچه هست از صبح خونه رو تمیز کردم. یه آشغال رو میخواست ببره میگه ميندازم تو خونه. به خداااا آرزوم مرگش. بمیره سر قبرش همه آشغالا رو می ریزم میگم حالا دستت کوتاه هست نمیتونی منو بخاطر زباله بزنی

الان بچه داری عزیزم؟یه سری شماره توی گوگل هست بهزیستی هستن میتونن بهت کمک کنن زنگ بزن بهشون مشکلتو ب ...

آره به بچه دارم. میگم میخواست سقطش کنه تا فهمید باردارم. فکر کن الانم بچه داره غذا میخوره میگه ولش کن خورد خورد نخورد به درک

[QUOTE=363048673]مادرش یه حسگده که هر چی من تو جهیزیم خریدم رفت برای خودش خرید یه عقده ای. پدرم معتاد و دست به زن&nbs ...[/QUOTE

یه چیزی میگم مادر شوهر اط قبل تو زندگی اون پسر بوده اولین جنس مخالفی بوده که همسرامون باهاش ارتباط داشتن پسرا خیلی مامنی هستن مادر براشون یه جایگاه امن تو ناخودآگاهه حتی اگه بدجنس ترین باشه از بچگی با اون تربیت شدن مادر شوهر جدی میگم هرچی مهربون بی شیله پیله پسرهای خوبی تربیت میکنن مخصوصا مادرهایی که به پسرشون یاد میدن چه جوری با زن رفتار میکنن 

من جدی میگم مادرشوهرم از مادرم برام بهتره حتی اخلاق اون کجا اخلاق مامان من کجا یه بار باهاش حرف میزدم بهم راجع به مادرش میگفت مادرم بهم گفته ارتعاش صدای مرد زن آروم میکنه ایام پریودی باید به زن آرامش بدی آغوش گرم بدی من اصلا مغزم شوک برداشت این چه مادر باحالی بوده دمش گرم بعضی مادرشوهرا درک فهمی ندارن یا آگاهی پایینی دارن فک میکنن عروس پسرشون میگیره

آره به بچه دارم. میگم میخواست سقطش کنه تا فهمید باردارم. فکر کن الانم بچه داره غذا میخوره میگه ولش ک ...

بخاطر خودت و بچت هم شده قوی باش برو سرکار پس انداز کن یه چهاردیواری کوچیک رهن کن برو توش با هم زندگی کنید

مهریه داری؟

[QUOTE=363048673]مادرش یه حسگده که هر چی من تو جهیزیم خریدم رفت برای خودش خرید یه عقده ای. پدرم معتا ...

مادر این طبقه پایین خونمونه. صدای کتک زدن شنید هیچی نگفت به پسر عوضیش. فرداش پسرشو دیده میگه میخواین طلاق توافقی بگیرین 

بخاطر خودت و بچت هم شده قوی باش برو سرکار پس انداز کن یه چهاردیواری کوچیک رهن کن برو توش با هم زندگی ...

مهریه دارم میگه نمیدم میگم میذارم اجرا مگیه بذار سالی یه سکه بهت میدن.

به خدا توکل کن مسیر درست نشونت بده اینجور زندگی عذابه نه آرامش

همش عذابه. الان دارم مینویسم فقط با اشک. از حضرت فاطمه میخوام امشب که این تا یکسال نشده از دنیا بره دیگه تحملشون ندارم

[QUOTE=363048673]مادرش یه حسگده که هر چی من تو جهیزیم خریدم رفت برای خودش خرید یه عقده ای. پدرم معتا ...

من تا تو دوستی این حرف هارو شنیدم اطلاع زیادی از خانواده اش گرفتم سریع رفتم به مادرم گفتم مامانم هم با تجربه بهم گفت این پسر خوشبختت میکنه خانواده ی خوبی داره تا میتونستم ایام دوستی از خانواده اش و رفتار مادرش سوال میکردم به مامانم میگفتم مامانم هم خیلی راهنمایی ام کرد چه جوری تبدیل به شوهرش کنم 

کاش یه روزی بشه خیلی از مامان ها رازداردختراشون باشن راهنمایی اشون کنن کمک روحی کنن که دخترشون یا بدتر نشه وضعیتش یا بهترین انتخاب داشته باشه