از قبل مشکلات داشتیم. ۴/۵ روز حرف نزده بودیم باهم. امروز سر کلاس بودم که زنگ زد گفت اومدم پیشت تموم شد بیا بیرون و اینا ک سر اینم کلی بحث کردیم (گیر داده بود وسط کلاس بپیچ بیا بیرون منم گفتم استاد سختگیره یه ساعت صبر کن تموم شه میام، برگشت گفت رفیقم کلاس داشته اومده بیرون نگهش داشتم زود بیا😐 منم بهم برخورد گفتم اومدی منو ببینی یا رفیقتو که کلا بحث شد باز) خلاصه بعد کلاس اومدیم حیاط دانشگاه حرف که چه عرض کنم ادامه دعوامونو پیش بردیم😐ک یهو برگشت گفت مقصر منم که پاشدم اومدم یهویی اینجا ببینمت و دلم تنگ میشه برات و فلان،گفت تو این دانشگاه رو ببین دختر ریخته همه جا، من اگه احمق نبودم همه چیو تموم میکردم و از این مدل حرفا ک منم همونجا ولش کردم رفتم اونم که دنبالم اومد رسوندم و... ولی خیلی بهم برخورده. حرفش بد بود یا من بزرگش کردم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو دعوا گل و بلبل ک نمیگن.بعدشم اینو یادت باشه تو اوج خوشحالی و تو اوج ناراحتیه مردا حرفاشونو جدی نگ ...
واقعا میگی؟
تو ماشین یه کلمه حرف نزدیم اومدم خونه یه پیام بلند بالا نوشته ک دیگه فراموشم کن و من دوست داشتم تو قدر نمیدونی و از این حرفا ، منم گفتم اوکی تموم کنیم. گفت تو ام از خداته چرا تلاش نمیکنی و فلان😐 فازش چیه آخه