2777
2789
انشالله که قبول بشی منم حاجتم اینه داداشم خوب خوب بشه مامانم انقد غصه نخوره براش بابام بخاطرش غصه نخ ...

دعا کردم برات گلم🤍

کاش برسم به جایی که بگم دیدی تونستم ..؟! :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ها توروخدا ، هرکی دلش شکسته ، هرکی این پست رو میبینه ، با دل پاکش دعام کنه .

شنبه یک کار مهم دارم . با دل پاکتون دعا کنید که بشه .

هرکی دعا کرد لایک کنه  براش دعا میکنم .

الهی هر کی هرچی از خدا میخواد بهش بده 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
الهی بحق حرمت ابروی خانوم زهرا تک تک دوستان حاجت رواشین ممنون میشم برای سالم بدنیااومدن بچم و حل شدن ...

ان شاءالله حاجت روا بشید

لطفا با لبخند وارد شوید  سه ساله خواننده خاموش بودم پس کاربر تازه وارد نیستم   من حسابم ز همه مردم این شهر جداست& من امیدم ب خدا بعد خدا هم ب خداست♡

یلدا 

دعا کنید پزشکی قبول شم 

پشت کنکورم و شرایط سخت   

لطفا با لبخند وارد شوید  سه ساله خواننده خاموش بودم پس کاربر تازه وارد نیستم   من حسابم ز همه مردم این شهر جداست& من امیدم ب خدا بعد خدا هم ب خداست♡
انشالله که قبول بشی منم حاجتم اینه داداشم خوب خوب بشه مامانم انقد غصه نخوره براش بابام بخاطرش غصه نخ ...

انشالله ب حق این شب🥺😭😭

من حاجتم سلامتی عزیزامه و پول😂

میشه برای سلامتی عزیزانم صلوات بفرستی؟ منم برای حاجت توی دلت ایه الکرسی میخونم  

مامان بابام خوب شن 

داداشا و ابجیام خوب شن 

مریضا شفا پیدا کنن 

خدایا توروخدا 

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

خدایا از نوجونامون محافظت کن تو این دنیا 

هیچ کاری از ما برنمیاد

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

سلام 

ظهور آقا 

شفای مریضا 

سبز شدن دامن منتظرا 

خونه دار شدن مستاجرا 

حل مشکلات همه و ازدواج و خوشبختی جوونا و رسیدن به عشقاشون 

موفقیت کنکوریا 

منم که سلامتی خودم پدرم مادرم و خانوادم و خوشبختیمون.هرچه زودتر به خیر و صلاحم بشه از اون طریق به هدفم برسم و همینطور به صلاحم بشه با شخص مورد نظرم ازدواج کنم 

مرسی از محبتتون

الهی خدا شفای پسر عزیزت را بده و دلت شاد بشه تو هم دعا کن خدا به خواهر من بچه بده اسمش زهرا هست

آمین خوارهرعزززم🌹ایشالاه به حق علی دامنش سبزخیرشه آمین 🙏

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏