2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیا درست است که عاشق صدا و مهربانی اش شدی؟

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

هعی یادش بخیر

چقدر با مشاورم هر و کر میکردیم🤧😂

دلم تنگ شد براش😅

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

وای اقا خیلی خوبه خیلی با برنامس 22سالشه از این دانشجوهاس که شده مشاور 😂

😂😂 پس جوجه مشاوره 

دختر تمرکزتو بزار رو درست این قدر از این کراش مراشا بیان و برن ک خسته شی

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

هعی یادش بخیرچقدر با مشاورم هر و کر میکردیم🤧😂دلم تنگ شد براش😅

وای من خیلی ادم خوش خنده ایی هستم 

بعد اینا بهشون گفتن نباید زیاد با بوه ها گرم بگیرید 

این جلو خودشو میگیره نخنده نمیدونم چشههه

هعی یادش بخیرچقدر با مشاورم هر و کر میکردیم🤧😂دلم تنگ شد براش😅

هر و کر یعنی چی ؟  

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند