2777
2789
عنوان

موندم چکار کنم

237 بازدید | 20 پست

من متاهلم ولی طرز فکرامون فرق داره اختلاف سنمیمونم دوازده ساله اون خیلییی گیر میده رو پوشمم و ارایشم میگه زنی ک بیرون ارایش کنه خرابه😐زن باید فقط براشوهرش ارایش کنه به پوشمم گیر میده نمیزاره تنها برم بیرون تتو نمیزاره بزنم ولی میترسم طلاق بگیرمم سخته شوهر خوب گیر بیاد حرف فامیلو بشنوم... همشون میگن حیفه قدرشو بدون... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس به حف همون فامیل گوش کن و قدرشو بدون

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

از اول دوره آشنایی نداشتید ؟؟

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

اگه طرفت خوب و وفاداره بچسب به زندگیت این چرتو پرتا چیه

خوبو بدی داره.. خیلی غرمیزنه سرم وازطرفیم اینجور انگار تو قفسم مگه من چندبار میخام زندگی کنم اینقدر تو فشار باشم

خوبو بدی داره.. خیلی غرمیزنه سرم وازطرفیم اینجور انگار تو قفسم مگه من چندبار میخام زندگی کنم اینقدر ...

خب با این اختلاف سنی مشخصه که از دو نسل ادم ها عقایدشون فرق داره ، از اول به این چیزا باید توجه میکردی