سلام بچه ها نمیدونم از کجابگم ازاول ازدواجم حسرت بچه دارشدنو خوردم ده سال تموم بااشک و حسرت گذشت هیچ راهی فایده نداشت تااینکه یه شب ده فروردین ۹۱ یه اتفاق افتاد . یکی از فامیلامون زنگ زد که یه بچه رو که نوزاده گذاشتن سر کوچشون و خواست که ما به فرزندی قبولش کنیم اونا تو ارومیه بودن ما هم راه افتادیم شبونه از تهران رفتیم اونجا . طرفای ظهررسیدیم توراه همش دعا میکردم یعنی میشه مادرشده باشم ؟ خلاصه بچه یه پسر خیلییییی کوچولو وخوشگل بود مادر بیولوژیکیش اونو نمیخواست تو سرما ولش کرده بودن ورفته بودن باورتون نمیشه فوری رفتیم دادگاه و بهزیستی بعد دو ماه حضانت قانونی اونوگرفتیم بعد با یه پارتی همون موقع شناسنامه به نام خومون شد پسرم اسمشو ایمان گذاشتم فقط دو ساعت بعدازتولدش رهاشده بود و ما آوردیمش تهران و مراحل قانونی خیلی سریع طی شد و من یک شبه مادر شدم الان ایمان ۶ سالشه وبسیار مهربون و باهوش و از هر لحاظ عالیه دلم میخواد مادر خوبی باشم برام دعا کنین خواهرای گلم
عزیز دلم بهش نگو مامانش نیستی البته ببخشیدا نظرمو گفتم
از وقتی که شماره شو به بلَک لیست گوشیم انتقال دادم چند ماهی میگذره…شیش،هفت تا اس داده بود که چند هفته بعد خوندمشون.اون موقع از دستش عاصی بودم. واقعاً اذیت میکرد.یه شب با یه شماره دیگه اس داد برا همین نرفت تو بلک لیستم.نوشته بودکه اگه میخوای دیگه اس ندم بهت،یه چیزی بگو.بدون معطلی جواب دادم و همون چیزی رو که میخواست.براش فرستادم چون واقعاً دیگه نمیخواستم اس.ام.اساشو ببینم.دیگه ا………س ندادنمیدونم اصلاً چی شد که اینطور شد. دیگه سراغمونگرفت انگار نه انگار که من “هستم”به هرحال اعتراف میکنم که خیلی دلم برای اس.ام.اس هاش تنگ شده.اگه الان اینارو میخونی، ازت میخوام که یه شانس دیگه بهم بدی. قول میدم بچه ی خوبی بشم !هم تو مسابقه ها شرکت کنم هم آهنگپـیشواز داغ هفته رو انتخاب کنم و حتی با شارژ ۱۶۸۶۵۰ریال،برنده ۱۰۰تومن اعتبار هدیه.داخل شبکه شم ..!ایرانسل دوسِت دارم !😂😂😂😅😅😅
کار اشتباهی کردی عکسش رو.گذاشتی و آمار دادی کجا پیدا شده و چند سالشه...چرا زندگی خصوصیتونو تو.سایتی انقدر عمومی مطرح میکنید
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید