2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین ماجرای پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 43 پست

یکی از اقوام ما بعد از کلی دوندگی از بهریستی یه فرشته اوردن

روانشناس  بهشون گفته حتما بهش توضیح بدن که فرزند خوندس

کفته که وقتی چندسال گدشت و مثلا ۵سالش شد یه کوچولو سربسته بهش بگید

چون اگه احیانا بعدها بهش بگن یا به هر طریقی متوجه بشه ضربه خیلی سختی میخوره....

استارتر خدا پسرتو حفظ کنه

گفتم این نکته رو هم بهت بگم

حالا خودت صلاح خانوادتو بهتر میدونی

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سنبل طیب جان به ما هم تو بهزیستی گفتن بچه باید بدونه ولی من دلم نمیاد بگم یه روانشناس کودک بهم معرفی کردن رفتم بچه رو هم بردم . بهم گفت اصلا به ایمان نگیم چون هیلی پسرم وابسته و حساسه و بسیار باهوش .گفت زندگیشو خراب نکنین

حالا تابزدگ بشه خدا بزرگه.یه کمم نگران ایندشم البته تا من زندم نمیذارم چیزی کم داشته باشه البته با کمک خدا. ولی بعد میترسم حقش ضایع بشه ما توبهزیستی مثل همه تعهد دادیم ایمان وارث یک سوم اموال باشه که این قانونه ولی نمیدونم چکار کنم که وارث همه اموال باشه . خواهرای گلم اگه راهی به ذهنتون میرسه بگین . ما یه خونه داریم اوایل اتوبان کرج که اجاره دادیم الان تو سعادت اباد مستاجرین و سه دنگ از خونه مادم اینا به نام منه دلمون میخواد اینا بعداز من و باباش مستقیما مال ایمان باشه

من یه خانواده رو میشناسم میخوان بچه ای رو که تو راه دارنو بدن به کسی 

اگر کسیو سراغ داشتین به من پیام بدین 

کار خیره ثواب داره

خدای خوبم فرزندان مارو در پناه خودت حفظ بفرما .اونها رو به تو میسپاریم در مسیر خودت هدایتشون کن خداجونم 💖

عزیزم مامان ایلیا زنده باشی وسایت بالای سر ایلیا جان باشه. میگن وصیت نامه زیاد قانونی نیست راستش برادرم یه کم آدم ناراحتیه میترسم اون علیه پسرم کاری بکنه یه راه محکمتر میخوام مثلا الان خونه مادرم اینا سه دنگ سه دنگ به نام منو برادرمه ولی ما تا وقتیکه مادر یا پدرم زنده هستن هیچ حقی نداریم ان شاءالله همه مادرپدرا ۱۲۰ سال زنده باشن ولی نمیدونم میشه این کارو برای ایمان بکنم ؟

سلام داشتم سرچ میکردم که تاپیک شما رو پیدا کردم 

چرا داستان پیدا کردن پسرتون فرق داره ؟ یه جا بچه یه خانواده فقیره که حتی سونوگرافی هاشون به اسم شماست 

یه جا هم یهویی تو کوچه پیدا شده؟

نمیخوام بدونم کدومش راسته فقط برام جالب بود که چرا انقدر تناقض اخه 😐😐 مگه کسی خواست داستانشو بدونه که هر تاپیک یه چیز مختلف گفتید  

همین که فرزندخوانده میگفتید کفایت میکرد دیگه 

فعلا خودتون یه بیو خفن تصور کنید تا یه چیزی به ذهنم برسه     
سلام داشتم سرچ میکردم که تاپیک شما رو پیدا کردم  چرا داستان پیدا کردن پسرتون فرق داره ؟ یه جا ...

فکر نکنم‌زیاد به کسی ربطی داشته باشه.من درحدی که دوست دارم مینویسم وشما بهتره بجای خوندن تاپیکهای قدیمی اشخاص کمی به خودتون فکر کنید.لطفا

فکر نکنم‌زیاد به کسی ربطی داشته باشه.من درحدی که دوست دارم مینویسم وشما بهتره بجای خوندن تاپیکهای قد ...

دروغ زشته   

اشکال نداره حالا ولی قطعا میدونید تاپیکای قبلی ام میشه خوند و قطعا میدونید اینکه چقدر از زندگی تون رو بنویسید به خودتون مربوطه ولی اینکه دروغ بگید و الکی بنویسید زشته و به همه مربوطه    

دروغ زشته     اشکال نداره حالا ولی قطعا میدونید تاپیکای قبلی ام میشه خوند و قطعا میدونید ...

هیچ دروغی وجود نداره واین زاییده ذهن شماست.دلم نمیخواد کامل بگم واین ربطی به کسی نداره.اگرهم دروغی باشه بازم ربطی به کسی نداره.تو راست بگو 

هیچ دروغی وجود نداره واین زاییده ذهن شماست.دلم نمیخواد کامل بگم واین ربطی به کسی نداره.اگرهم دروغی ب ...

اصلا اهمیتی نداره داستان زندگی شما برای من

چیزی که مهمه اینه دلم نمیخواد دروغ بشنوم تو سایتی که عضوش هستم 

کسی نگفت کامل بگید یا نصفه ، من کامنت اولم خیلی محترمانه گفتم!!! که چرا بدون اینکه کسی سوال کنه داستانای متفاوت میگید ؟ دیگه کولی بازی نداره که

اصلا اهمیتی نداره داستان زندگی شما برای من چیزی که مهمه اینه دلم نمیخواد دروغ بشنوم تو سایتی که عضو ...

ما به دلایل خاص متاسفانه دوبار بچمونو ازمون گرفتن.نمیگم چرا وچه کسی.بماند.الان یک زن ۴۵ساله مطلقه عزادار هستم که مادرمو ازدست دادم وپسرم ایمان ده سالشه

ما به دلایل خاص متاسفانه دوبار بچمونو ازمون گرفتن.نمیگم چرا وچه کسی.بماند.الان یک زن ۴۵ساله مطلقه عز ...

من که چیزی نگفتم 

همون اولشم گفتم چرا فرق داره فقط همین