2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین ماجرای پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 43 پست

دوستای گلم ایمان نمیدونه ماجراشو نمیدونم چرا دلم خواست عکسشو ببینید واقعا معجزه خداس و من از هیچی در موردش نمیترسم خداایمانو به طرز عجیبی به من داد همه دوسال اقلا تو نوبت بهزیستی میمونن تا مادر بشن ولی خداخواست من یه شبه مادر شدم حتی اگه عکسش پخش بشه مهم نیست چون همه معجزه خدارو میبینن

دوستای گلم ایمان نمیدونه ماجراشو نمیدونم چرا دلم خواست عکسشو ببینید واقعا معجزه خداس و من از هیچی در ...

انشالله درکنارهم خوش باشین

ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ..!  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها ازتون ممنونم که اینقدر مهربونین مسی جان دلم خوست درددل کنم

عزیزم من فقط نگران آرامش خودت و ایمان کوچولوی نازنین هستم 

میدونی چند سال قبل یه آدم شیاد با جمع آوری اطلاعات خصوصی کاربرا ازشون اخاذی میکرد؟ خوشبختانه مسوولین سایت پیداش کردن و.به جزای،کارش رسید ولی فکر کن چند تا خانم روزهای زیادی استرس کشیدن

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

عزیزم کدوم ماجرا واقعی ؟!

مادر ایمان شماید و پدرش ، مادر اونی نیست که بچه ای را به دنیا میاره 

مادر اونی که شب تا صبح برای بچه اش زحمت میکشه و بزرگش میکنه 

شما بهترین مادر دنیایی برای ایمان کوچولوی زیبا

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍

عزیزم  خدا حفطش کنه دامادیش ببینی  به حق علی.

هیچ کار خدا بی حکمت نیست من یکی دوستامم یه همچین اتافقی براش افتاد البته نه مثل تو ها .

عزیزم شک‌نکن خدا تو رو لایق مادر شدن دیده بوده پسری سر راهت گذاشت که مثل کوه پشتته.

عزیزم اسفند دود کن خیلی خوشگله .

خدا جواب این ثوابتو بهت میده شک نکن.

میشه برا حاجت روایی منم یه صلوات مهمونم کنید؟؟