2777
2789
عنوان

کسی بوده دیر مامان شدنشو بفهمه؟

490 بازدید | 16 پست

سلام دوستان کسی بوده دیر آز و بی بی چکش دیر بارداریش رو نشون بده؟۱۶روزه پری نیمده نگرانم

خدایا همه دوستامو مامان کن😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم الان همه قبل پریدی بی بی چک میزنن و جواب میگیرن اگه شما بعد ۱۶ روز ج نگرفتی پس شاید بارداری نی ...

ی جا توی نی نی سایت خوندم ی خانمه نوشته بود بعد سه ماه حتی آزش مثبت شده نمیدونم گیج شدم

آزمایش دادی گلم؟

نگران نباش ان شاالله که باردار باشی توکلت ب خدا عزیزم درست میشه..

😀 عاغا من به یه نتیجه ای رسیدم !            این ما نیستیم که داریم زندگی می کنیم این زندگیه که داره مارو... 😣😣
آزمایش دادی گلم؟ نگران نباش ان شاالله که باردار باشی توکلت ب خدا عزیزم درست میشه..

ی هفته ک از پری گذشت آز دادم منفی بود الان ۱۶روزه میترسم دوباره برم آزمایش بدم😥

ی هفته ک از پری گذشت آز دادم منفی بود الان ۱۶روزه میترسم دوباره برم آزمایش بدم😥

پس هنوز امید هست،یک هفته که چیزی نیست گلم شما دوباره آزمایش بده ان شاالله که مثبته،نترس اگر هم منفی بود برو دنبال دلیل عقب انداختنت ،خدا بزرگه درست میشه ان شاالله.

یا رومی روم یا زنگی زنگ، بالاخره یه چیزی میشه دیگه نگران نباش

ان شالله با خبرای خوب بیاین عزیزم

علایم نداری؟

😀 عاغا من به یه نتیجه ای رسیدم !            این ما نیستیم که داریم زندگی می کنیم این زندگیه که داره مارو... 😣😣
پس هنوز امید هست،یک هفته که چیزی نیست گلم شما دوباره آزمایش بده ان شاالله که مثبته،نترس اگر هم منفی ...

کمرم درد میکنه همش خسته ام اخه میدونی من ۲۰مهر پریود شدم روز ۲۷آبان لکه قهوه ای دیدم و فرداش قطع شد ی هفته که عقب انداختم آز دادم منفی بود ۷و۸آذر هم ۴تا آمپول پروژسترون زدم ولی هنوز پریود نشدم عقب انداخته بودم قبلا ولی نه اینقدر ی سالم هست ک در حال اقدامیم آزمایشای قبل بارداریمونم همش خوب بود دکتر بهم گفت تنبلی تخمدان داری ی کم متفورمین میخوردم ی جا خوندم یکی نوشته بود تا ماه ۳ آزش مثبت نمیشده منم همش میترسم دوباره منفی ببینم دیوونه میشم ب نظرت حالا ک آمپول زدم کی بی بی چک بذارم ببخشید خیلی طولانی شد😘😘