2777
2789
عنوان

معلما و ای دانش اموزا بیایییییددد

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 62 پست
چقدر جالب من نمیدونستم اینکارا فقط خودم تصحیح میکنمبدم خودشون که تقلب میکنننمونه سوال کار کردنم خیلی ...

حالا یه بار اینکارو انجام بده عیبی نداره

باور کن بچه ها سر کلاس معلم های وسواسی رو تقلب بیشتر اقلب میکنن

اما وقتی بحث اعتماد باشه اونا هم یه جورایی سعی میکنن این اعتماد از بین نره

مثلا تو امتحانا اگ خواستن بینشون کیف بذارن بگو نه من بهتون کاملا مطمئنم

یا یه یوقتایی اگ دانش اموزات غیبت کردن جلسه بعد حتما حالش رو بپرس نه به قصد مچ گیریا به قصد اینک دلتنگش بودی و جاش تو کلاس خالی بوده

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

چرا همونم بستگی به معلمش دارهاولویت با بچه هایی ک درسشون رو خوندن و خودشون داوطلب میشن حتی همونا هم ...

اره واقعا اگه معلم خوب و دلسوزی باشه بچه ها از خداشونه 

ما یه معلم دینی داشتیم اینقدری که من دوستشون دارم و براشون ارزش قائلم 

هر جلسه شفاهی میپرسید و من خودم داوطلب میشدم و کل بچه ها میرفتن اینقدر خانم و مهربون خوش قلب بودند کاش یه بار دیگه میدیدمشون واقعا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره واقعا اگه معلم خوب و دلسوزی باشه بچه ها از خداشونه ما یه معلم دینی داشتیم اینقدری که من دوستشون ...

دقیقااا 

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

ما یا معلم داشتیم اینقدر خشک بود ساکت بود فقط درس میداد یعنی واقعا از درسش فراری بودیم اصلا سر کلاس ...

خب بدبختی من اینه که متوجه مشکلم هستم ولی به این راحتیا نمیتونم حلش کنم

جدیدا سعی میکنم سرکلاس حرف بزنم(غیراز درس)اما حرفاییم که میزنم اونام حرفای بی روح وخشک

کلا شوخ طبع نیستم

عین اون معلمتون هستم من فکرکردم میشناسیم یه لحظه

بله من خیلی خشکملبخند همش رو لبم نیست که ولی منظورتون از همیشه لبخند داشت چیهنمیشه درس توضیح میدم ب ...

عزیزم لبخند یعنی خوش رو بودند بعضی آدما کلا لبخند رو لبشون هست 🥲😂

شما خودتون رو خیلی دست کم گرفتید تواناییشو رو دارید ولی از این حالت خشکی دربیاید خیلی عالیه 

خب بدبختی من اینه که متوجه مشکلم هستم ولی به این راحتیا نمیتونم حلش کنمجدیدا سعی میکنم سرکلاس حرف بز ...

نه ایشون معلم فیزیک بودند😂

با اینکه خشک بودند ولی وقتی یه لبخند بهمون می‌زدند یا تشویق می‌کردند با اینکه فقط دو بار در سال این کار و کرد خیلی خوشحال شده بودیم .

حالا یه بار اینکارو انجام بده عیبی ندارهباور کن بچه ها سر کلاس معلم های وسواسی رو تقلب بیشتر اقلب می ...

راستش من دوتا کیف وسطشون میذارم

چون همینجوری هم حساب نمیبرن

فکرکردم حداقل برا امتحان ازمن ترسی داشته باشن

راستی من انگار تو خونم ارایش هیچی لباساهم اصلا عوض نمیکنم تکراری همش

واقعا خیلی تاثیر میزاره 

معلم لباس های قشنگ میپوشه ما خوشمون میومد پزصو به بقیه معلم ها میدادیم تو خونه هم تعریفشو میکردیم میگفتیم معلممون خیلی خوشتیپه😂😂

خخخخچه خوب بودهمن خیلی وسواس دارم پس اینم یه مشکله تو کارمهمش به اشتباهات جدید پی میبرم\:ممنون از کم ...

ما تقلب توی کلاس معلم سخت گیر رو حلال میدونستیم ولی واسه کسی که سخت نمی‌گرفت تقلب نمی‌کردیم 

چون عذاب وجدان می‌گرفتیم 😂