2777
2789
عنوان

معلما و ای دانش اموزا بیایییییددد

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 62 پست
یه نظر من شما با اخلاق خوب برید سر کلاس به بچه ها بگید بخندید لازم نیست همش درس بدید .وسط درس یکم بح ...

اینم بگم بچه ها خوبن

):

خودم میدونم مشکل خودمم نه اینکه اونا پررو و بد باشن

خیلی استرس دارم

جملات رو تندتند میگم انگار ضبطم

این مشکلو خودم میدونم ولی همش داره تکرار میشه

ترس از نپذیرفته شدن ولم نمیکنه 

یه بار بهم گفتن خشکی

ولی میگم شاید تدریس ها فرق کرده و درس های حفظی غیر از حرف زدن معلم راه دیگه ای برای ارائه داشته باشه

سلام معلم جان

در اول به نظرم سعی کن حتما تیپ خوب بزنی یه تیپ با رنگایی شاد ک مدرسه هم بهت ایراد نگیره چون واقعا تو روحیه ی دانش اموزا موثره

یه عطر خوشبو عم بزن و یه ارایش ملیح در حدی ک مدرسه ایراد نگیره، شاید ب نظر ساده برسه ولی همین نکات خیلی میتونه تاثیر گذار باشه

در مرحله ی دو وقتی وارد کلاس میشی اول یه سلام و علیک و احوالپرسی نسبتا گرمی با بچه ها کن فقط قبلش یه بسم الله یا به نام خدای قشنگ از اینا ک مثلا حالت شعر داره بگو ( تو گوگلم میتونی پیدا کنی) این باعث میشه این ویژگیت تو ذهن بچه ها بمونه

بعد خب درست حفظیه برای همین خودت باید خلاقیت بدی

مثلا از همون اول به بچه ها بگو که درسشون رو بخونن حتما باهاشون راه میای و نذار حرمتا سر کلاست شکسته بشه

یه وقتایی بشین و از یکی از بچه ها بخواه از رو متن بخونه

یا یه وقتایی خودت بین بچه ها راه برو

یه وقتایی رو تخته براشون نکات رو بنویس

بحث های گروهی کنین و برا اونایی ک تو بحث شرکت میکنن حتما امتیاز بذار

سعی کن بیشتر از اونکه از بچه ها کتبی امتحان بگیری ازشون شفاهی بپرسی اینجوری تعامل تو کلاست بالاتره البته مثلا اگ دوبار پرسیدی یه بار بعد رو کتبی بگیر

بعضی از درس ها رو بذار برای کنفرانس بچه ها مثلا تو نیمسال دوم

یا برای بعضی درسا پاور درست کن

تو بحث های گروهی جوری رفتار کن که انگار بچه ها رو درک میکنی چون بچه ها از کسایی ک بخوان فاز نصیحت بگیرن خوششون نمیاد به خصوص ک نسبت به معلم دینی گارد دارن

اگه هم میخوای تذکر بدی بهشون اول از ویژگی های مثبتشون بگو

تغییر تناژ صدا موقع حرف زدن و لبخند زدن به موقع و جدیت به موقع هم واقعا موثره

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم صدرصد میتونی بهتر بشی به مرور زمان توی گوگل راجب جذاب بودن ارائه چیزی‌نیست ؟یا اون خانمی که ...

من نمیدونم اون خانم چیکار میکنه بچه ها میخندن

در لحظه حتما چیزی گفته

چطور بگم بهش چرا بچه هات خندیدن صداش اومده

یا سرکلاس چی میگی باهاشون

روم نمیشه

من کلا اجتماعی نبوذم از اول 

و کلا کم حرف بودم

حالا این شغل ادم پررو و خوش زبون میخواد ظاهرا):

اینم بگم بچه ها خوبن):خودم میدونم مشکل خودمم نه اینکه اونا پررو و بد باشنخیلی استرس دارمجملات رو تند ...

ما یه معلم داشتیم معلم دینی بود

جوون هم بود 

یه درس رو وقتی داشت بهمون توضیح می‌داد با لبخند میومد راجب درس میگفت آروم آروم حرف میزد این نوعش خوب بود واقعا واسه تقلب هم خیلی آدم خوبی بود 🥲

شماهم آروم آروم و با لبخند حرف بزنید و سعی کنید استرستون رو کنترل کنید 

سلام معلم جاندر اول به نظرم سعی کن حتما تیپ خوب بزنی یه تیپ با رنگایی شاد ک مدرسه هم بهت ایراد نگیره ...

حتی تو امتحانا هم خلاقیت به خرج بده

مثلا یه بار خودت صحیح کن

یه بار بذار خودشون صحیح کنن

یه بار از خودشون بخواه سوال طرح کنن

یه بار نمونه سوال بیار سر کلاس با هم کار کنین

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

دبیر دینی ما اول مفهوم درسو توضیح میده کل درسو از حفظ میگه بعدش سوالای متن و نکاتو میگه ما بنویسیم

دقیقا منم اینکار میکنم

معلمتون همیشه همینه؟یعنی این روتین هرجلسشه؟

حرفی خنده ای چیزی نداره؟

تازه من درسای دیگ هم بهم دادن که بگن درسو دوست نداشته باشن خودم خوب نیستم

حتی تو امتحانا هم خلاقیت به خرج بدهمثلا یه بار خودت صحیح کنیه بار بذار خودشون صحیح کننیه بار از خودش ...

با همه چیش ا کی بودم حرفاتون جز پرسش شفاهی 

دانش آموزان از این پرسش متنفرن و اون کلاس رو دوست ندارند 

نه عزیزم چرا پرو و خوش زبون ؟آدم مهربون پایه شوخ میخواد

خب من چجوری بعد یه عمر شوخ بشم

من اصلا شوخی بلد نیستم

جدیدا تو کلاس حرف میزنم ولی خنده و شوخی نیستش زیاد

نمیدونم مشکل چیه

شاگردا از معلمای درسای سختم به اندازه ی من فراری نیستن

من نمیدونم اون خانم چیکار میکنه بچه ها میخندندر لحظه حتما چیزی گفتهچطور بگم بهش چرا بچه هات خندیدن ص ...

نه خودت رو اصلا دست کم نگیر از این فرصت استفاده کن که روابط اجتماعی بالا همه جا به کارت میاد

مثلا در حد ۵ دقیقه وسط کلاس به بچه ها آنتراک بده بعد تو همون پنج دقیقه سعی کن حداقل به یکی از اون بچه ها لینک بشی مثلا ما یه معلم داشتیم حتی راجبه رنگ موهی بچه هام نظر میداد بعد اینجوری کم کم میتونی بری وسط بچه ها هم بهت اعتماد میکنن و دوست دارن

راستی یه چیز دیگ برگه هاشون رو صحیح کردی زیرش یه جمله انگیزشی براش بنویس مثلا اگه خطش خوبه بهش تبریک بگو بابت دست خط

یا اگ امتحانش رو خوب شده یه جمله انگیزشی براش بنویس

اگه گند زده براش بنویس که قطعا توانایی بالایی داره و یه امتحان چیزی از ارزشش کم نمیکنه

تو تقلب و هینا هم بچه ها رو اذیت نکن بذار بدونن بهشون اعتماد داری

چون به هر حال تو امتحان ترم بهشون سخت گیری میشه

دقیقا منم اینکار میکنممعلمتون همیشه همینه؟یعنی این روتین هرجلسشه؟حرفی خنده ای چیزی نداره؟تازه من درس ...

معلموون بود دیگه من فارغ التحصیل شدم 🥲😂

اره همیشه با لبخند بود کلا آرامش خاصی میداد 

زیاد خودش اهل شوخی نبود ولی همیش لبخند روی صورتش و آرامشش باعث می‌شد بچه ها یچی بگن هم خودش میخندید هم بچه ها و کم کم کلاس گرم تر میشه چون بچه ها احساس راحتی می‌کنند 

تو هر کلاسی یکی هست که یچی بگه 

حتی تو امتحانا هم خلاقیت به خرج بدهمثلا یه بار خودت صحیح کنیه بار بذار خودشون صحیح کننیه بار از خودش ...

چقدر جالب من نمیدونستم اینکارا فقط خودم تصحیح میکنم

بدم خودشون که تقلب میکنن

نمونه سوال کار کردنم خیلی خوب گفتین بخصوص الان که نزدیک امتحان ترم هستیم

خب من چجوری بعد یه عمر شوخ بشممن اصلا شوخی بلد نیستمجدیدا تو کلاس حرف میزنم ولی خنده و شوخی نیستش زی ...

ما یا معلم داشتیم اینقدر خشک بود ساکت بود فقط درس میداد یعنی واقعا از درسش فراری بودیم اصلا سر کلاس غیبت میکردیم

آرزو داشتیم یه بار بگه بخندیم 😐😂

شما دیر نیست اگه الان شوخی کنید و بخندید بچه ها می‌پذیرند خوشحال هم میشن

با همه چیش ا کی بودم حرفاتون جز پرسش شفاهی دانش آموزان از این پرسش متنفرن و اون کلاس رو دوست ندارند

چرا همونم بستگی به معلمش داره

اولویت با بچه هایی ک درسشون رو خوندن و خودشون داوطلب میشن حتی همونا هم ممکنه چیزی از ذهنشون بپره یه همچین وقتی معلم خودش یکم کمک میکنه و در اخرم نمره رو به بچه میده

این پرسش های شفاهی خیلی به بچه ها برای کنفرانس و اینا تو دانشگاه و صحبت توی جمع با کنترل استرس کمک میکنه

اگه هم کسی داوطلب نشد معلم میتونه برای هر پاراگراف یه ۵ دیقه وقت بده بچه ها همونجا سر کلاس بخونن بعدش یکی داوطلبانه اون پاراگراف رو هرچی یاد گرفته توضیح بده معلمم در این حین نکات مهم رو یاداوری میکنه

قبول دارم بعضی معلم ها جو کلاس رو واقعااا ترسناک میکنن اولین اشتباه میشه اخرین اشتباه

ولی اگه با این روش ها جلو بره هم اعتماد به نفس بچه ها میره بالا

هم درس از حالت خشکی در میاد

هم بچه ها به معلم اعتماد دارن و دوسش دارن چون میدونن که هدفش ضایع کردن نیست و واقعا دلسوزه

معلموون بود دیگه من فارغ التحصیل شدم 🥲😂اره همیشه با لبخند بود کلا آرامش خاصی میداد زیاد خودش اهل ش ...

بله من خیلی خشکم

لبخند همش رو لبم نیست که ولی  منظورتون از همیشه لبخند داشت چیه

نمیشه درس توضیح میدم با لبخند

یا حضور غیاب میشه لبخند زد وقتی نگاشون میکنم؟ که مسخرس

همون ورود و احوالپرسی لبخند میزنم گاهی

ولی یدونم چی میگید آرامش رو بعضی دارن

من خیلی هول و استرسیم و فکر کنم رفتار خشک و استرسیم رفتار راحتی نیست

نمیدونم چطور حل کنم این مشکلمو کاش میشد اروم تر بشم