2777
2789
عنوان

همین الان یهویی

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 149 پست
من نمیترسم اون خیلی نا امید هست و یهو با حرفاش حالمو خراب میکنه آرامشمو به هم میریزه

کنارش باش و بهش روحیه بده این رفتارش کاملا طبیعیه کنار میاد کم کم و با کمک شما 

😀 عاغا من به یه نتیجه ای رسیدم !            این ما نیستیم که داریم زندگی می کنیم این زندگیه که داره مارو... 😣😣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای ابروم جلو شوهرم نره کلی پزشو دادم بزور فرستادمش از خونه مامانش ارد بیاره😉

یه کم وانیل با تخم مرغ هم بزن بهترمیشه از من میشنوی یه مقدار زعفران آبکرده بزن خوشمزه میشه 

کنارش باش و بهش روحیه بده این رفتارش کاملا طبیعیه کنار میاد کم کم و با کمک شما 

نمیخواد کنارش باشم دوریم نتش تموم شد نخرید که جوابمو نده شا رژ هم نمیخره میگه حوصله ندارم نمیخوام بدبختت کنم پسم زده

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
چقدر شماها مهربونین ببخشین بابت انرژی منفیم دست خودم نیست یهو خودمو خالی میکنم

نه عزیزم این چ حرفیه حق داری درکت میکنم

😀 عاغا من به یه نتیجه ای رسیدم !            این ما نیستیم که داریم زندگی می کنیم این زندگیه که داره مارو... 😣😣
ممنون بچه ها ازحرفاتون ببخشین اشکام بند نمیان به همتون انرژی منفی دادم تروخدا حلالم کنین

این چه حرفیه گلم اینجادردودل کن راحت باش عزیزم

میگم یوقت زشت نباشه نزدیک۱۲۰۰ساله که مردی منتظر۳۱۳نفره....
یه هاپو کوچولو  همشم براش میخونم یه پسر دارم شاه نداره،صورتی داره ماه نداره... مامانم اینا می ...

اي جاااانم دلم خواست بخرم ولي من از حيوونا ميترسم از دور دوسشون دارم😢

سايه ات كم نشود از سر ما حضرت يار     
نمیخواد کنارش باشم دوریم نتش تموم شد نخرید که جوابمو نده شا رژ هم نمیخره میگه حوصله ندارم نمیخوام بد ...

ای وای چه بد که از هم دورین😭

نمیخواد کنارش باشم دوریم نتش تموم شد نخرید که جوابمو نده شا رژ هم نمیخره میگه حوصله ندارم نمیخوام بد ...

کاملا طبیعیه خودشو باخته .. بهش فرصت بده من از امشب نذرمو شروع میکنم ... مطمعنم خوب میشه خدا بزرگتر از این حرفاس

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
من نمیترسم اون خیلی نا امید هست و یهو با حرفاش حالمو خراب میکنه آرامشمو به هم میریزه

بهش امید بده، ناامیدی خیلی بده.

من خودم  ام اس دارم یه ماه کامل فلج شده بودم نمیتونستم راه برم،هیچکی امید نداشت اما من گفتم خوب میشم وشدم

امید خیلی مهمه توی بهبود

میگویند خانه ای که در آن سگ باشد،فرشته ها به آن خانه نمی آیند،نیازی به آمدن فرشته های خیالی نیست،من با تو زندگی کردم و آموختم خداوند فرشته هایش را به شکلهای مختلف می آفریند،تو فرشته من هستی،فرشته های خیالی بماند برای آنها که کورند وفکر،میکنند خداوند بی گناهترین موجوداتش را نجس می آفریند،نجس فکر و اندیشه آنهاست عشق و بهشت و فرشته های خدا دردنیا چیزهای پیچیده ای نیست،همین است که تو از دیدن من خوشحال میشوی ومن میدانم که دنیا رابرای تو زیبا کرده ام
بهش امید بده، ناامیدی خیلی بده. من خودم  ام اس دارم یه ماه کامل فلج شده بودم نمیتونستم راه برم ...

منم یک سالیه موقع عصبی شدن دستام قفل میشه پاهام لمس میشه دهنمم سر میشه .... برم دکتر بنظرت ؟

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
اي جاااانم دلم خواست بخرم ولي من از حيوونا ميترسم از دور دوسشون دارم😢

عزیزم...

ترس ندارن که، ولی خیلی توجه میخوان،من خواهرمو ببوسم این جیغ میزنه چنگ میندازه که اونو بوسش نکن!حسود بلا! 

میگویند خانه ای که در آن سگ باشد،فرشته ها به آن خانه نمی آیند،نیازی به آمدن فرشته های خیالی نیست،من با تو زندگی کردم و آموختم خداوند فرشته هایش را به شکلهای مختلف می آفریند،تو فرشته من هستی،فرشته های خیالی بماند برای آنها که کورند وفکر،میکنند خداوند بی گناهترین موجوداتش را نجس می آفریند،نجس فکر و اندیشه آنهاست عشق و بهشت و فرشته های خدا دردنیا چیزهای پیچیده ای نیست،همین است که تو از دیدن من خوشحال میشوی ومن میدانم که دنیا رابرای تو زیبا کرده ام
بهش امید بده، ناامیدی خیلی بده. من خودم  ام اس دارم یه ماه کامل فلج شده بودم نمیتونستم راه برم ...

امید مهمه ولی نا امید هست من باوردارم خوب میشه خودش نمیخواد باور کنه جوابمم نمیده

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍