2777
2789
عنوان

همین الان یهویی

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 149 پست
عزیزم... ترس ندارن که، ولی خیلی توجه میخوان،من خواهرمو ببوسم این جیغ میزنه چنگ میندازه که اونو بوسش ...

وااااي دلم براش رفت ميشه عكسشو بذاري ببينمش؟😋😋😋

سايه ات كم نشود از سر ما حضرت يار     
منم یک سالیه موقع عصبی شدن دستام قفل میشه پاهام لمس میشه دهنمم سر میشه .... برم دکتر بنظرت ؟

دکتر حتما برو ولی بد به دلت  نیار.

چشمات مشکلی ندارن خدای نکرده؟

میگویند خانه ای که در آن سگ باشد،فرشته ها به آن خانه نمی آیند،نیازی به آمدن فرشته های خیالی نیست،من با تو زندگی کردم و آموختم خداوند فرشته هایش را به شکلهای مختلف می آفریند،تو فرشته من هستی،فرشته های خیالی بماند برای آنها که کورند وفکر،میکنند خداوند بی گناهترین موجوداتش را نجس می آفریند،نجس فکر و اندیشه آنهاست عشق و بهشت و فرشته های خدا دردنیا چیزهای پیچیده ای نیست،همین است که تو از دیدن من خوشحال میشوی ومن میدانم که دنیا رابرای تو زیبا کرده ام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر حتما برو ولی بد به دلت  نیار. چشمات مشکلی ندارن خدای نکرده؟

نه ولی بعضی وقتا که عصبی میشم روی ناحیه پیشونی و پشت پلکم احساس سنگینی میکنم و زیر پلکم در طی روز بعضی وقتا میپره ... من خیلی حرصیم سر یه موضوع یه هفته کامل هر دقیقه حرص میخورم و خودمو میخورم 

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

بچه ها واقعا ممنون دوس داشتین نذرهاتونم بگین خیلی خوشحالم کردین دعا و نذر دیگران در حق ادم اجابت میشه منم از ته دل همتون رو دعاکردم

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
بچه ها واقعا ممنون دوس داشتین نذرهاتونم بگین خیلی خوشحالم کردین دعا و نذر دیگران در حق ادم اجابت میش ...

من 200 تا صلوات تا فردا و شله زرد نذر اقا امام زمان کردم

نه ولی بعضی وقتا که عصبی میشم روی ناحیه پیشونی و پشت پلکم احساس سنگینی میکنم و زیر پلکم در طی روز بع ...

ممکنه عصبی باشه

چیزی نیس ولی دکتر برو که مطمئن بشی فداتشم

میگویند خانه ای که در آن سگ باشد،فرشته ها به آن خانه نمی آیند،نیازی به آمدن فرشته های خیالی نیست،من با تو زندگی کردم و آموختم خداوند فرشته هایش را به شکلهای مختلف می آفریند،تو فرشته من هستی،فرشته های خیالی بماند برای آنها که کورند وفکر،میکنند خداوند بی گناهترین موجوداتش را نجس می آفریند،نجس فکر و اندیشه آنهاست عشق و بهشت و فرشته های خدا دردنیا چیزهای پیچیده ای نیست،همین است که تو از دیدن من خوشحال میشوی ومن میدانم که دنیا رابرای تو زیبا کرده ام
بچه ها واقعا ممنون دوس داشتین نذرهاتونم بگین خیلی خوشحالم کردین دعا و نذر دیگران در حق ادم اجابت میش ...

ممنونم عشقولی ... من هیچ دعایی نمیخوام فقط اینکه کار خارج کشورمون قراره تا سال نو میلادی خبر بدن اوکی میشه یا نه ... فقط دعا کن همینو واسم

من 200 تا صلوات تا فردا و شله زرد نذر اقا امام زمان کردم

وای مرسی عزیزم اشک تو چشام جمع شد😭😭😭😭

خودمم الان میخوام شیربرنج نذرکنم

وظیفمه خواهری محکم باش فقط همین

من واقعا محکمم توکلم به خداست آرامش دارم انرژی مثبت دارم یهویی با حرفاش و پس زدنش نابودم میکنه

چ قشنگه اين اقا پسر گل😍😍😍 از كجا خريديش و چند؟ امضاتم عاليه عزيزم خوشحالم براي طرز فكرت😋😍😍😍😍

قربونت عزیز دلم

والا پسر من خیلی سختی کشیده،5ماهش بود صاحبش ولش کرد فت ازایران بچه افتاد دست یه آدم معتاد که کتکش میزد غذاش نمیداد من از دوستم شنیدم با هزارتا بدبختی رفتم خریدمش از پسره،طفلی بچم از همه میترسید، ولی الان4ساله کنار ماست،حالش خوبه همه چیش عالیه.

نژادش میکس پامرانین شیهواهواست قیمتش الان3-4تومنه من1تومن گرفتم از پسره

من واقعا محکمم توکلم به خداست آرامش دارم انرژی مثبت دارم یهویی با حرفاش و پس زدنش نابودم میکنه

اون حالتاش کاملا طبیعیه ما خودمون با یه سرما خوردگیه عادی کلافه میشیم عزیزم تو باید جمعش کنی

قربونت عزیز دلم والا پسر من خیلی سختی کشیده،5ماهش بود صاحبش ولش کرد فت ازایران بچه افتاد دست یه آدم ...

خوش بحالت😍😍😍بايد پولامو جم كن منم ي دختر بخرم پس😝😎

سايه ات كم نشود از سر ما حضرت يار