2777
2789
عنوان

کسایی که تا حالا تعلیق شدن بدویین

130 بازدید | 13 پست

باورتون میشه سر هیچی الکی ۶۰ روز تعلیق شدم 

کسی بوده اینقد کاربریش معلق باشه

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چیکار کردییییی

من از ۹۲_۹۳ می‌شناختنم اینجا رو ولی اون موقع هم سنم پایین بود هم کل تاپیکا راجب بچه و بارداری بود عضو نمی‌شدم

بعد سال ۹۷ اومدم نگاه انداختم دیدم سایت عوض شده منم عضو شدم،اون موقع نمی‌دونستم سایت قانون داره و تعلیق میکنن 

چند دقیقه بعد عضویتم یک پسره عضو شده بود تاپیک زده بود حرفهای .... به ما میزد،دیدم همه دارن فحشش میدن منم هر چی از دهنم در اومد بهش گفتم،بعد دیدم تعلیق دائمی شدم تو تلگرامم به پشتیبانی پیام دادم گفت به خاطر الفاظ رکیک تعلیق شدی🤣

من از ۹۲_۹۳ می‌شناختنم اینجا رو ولی اون موقع هم سنم پایین بود هم کل تاپیکا راجب بچه و بارداری بود عض ...

خخخخخخ منم یه تاپیک زدم یه نره ق و ل اومد سیاسیش کرد تعلیق شدم

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

خخخخخخ منم یه تاپیک زدم یه نره ق و ل اومد سیاسیش کرد تعلیق شدم

البته اردیبهشت هم دوباره همین اتفاق افتاد یک پسره اومده بود تاپیک میزد فحش میداد تعلیق نمیشد من فقط تاپیک زدم گفتم واسه چی تعلیق نمیشه بعد یک هفته تعلیق شدم😐