2777
2789
عنوان

بعضی وقتا کاربرایی پیدا میشن که

103 بازدید | 10 پست

بعضی وقتا کاربرایی پیدا میشن ک میتونن ب طرز عجیبی تسکینت بدن

کمکت کنن

درحالی که اصلا نمیشناختیشون

@gisoo99  

سلام

نمیدونم یادتون هست یا ن، ولی من یبار تو چند تاپیک قبلی حالم بشدت بد بود

افتضاح

ولی ی قسمتی از حرفاتون اصلا یادم نمیره

اینکه بعد از ی زمانی جای زخمه خوب میشه

اینکه بعدا حتی اسمش هم یادم نمیاد 

چندبار تا الان میخواستم بیام ازتون تشکر کنم ولی فرصت نشد

الان دوباره تو وضعیت مشابه ام(ولی بشدت خفیف تر هستم)

و قسمت اعظمی از اینکه الان تونستم خودمو حفظ کنم مدیون شما هستم

احساس میکنم بعد از اون ماجرا، ب ی جور بلوغ عقلی خاصی رسیدم

و واقعا اینو مدیون شمام

خیلی ممنون ک ب دنیا اومدین

خیلی ممنون ک عضو نی نی سایت شدین

خیلی ممنون ک اومدین تو تاپیکم❤️❤️❤️

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی 😊😍

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

اه واسه یکی هم پیدا نشدم حالشو خوب کنم☹️😐

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

اه واسه یکی هم پیدا نشدم حالشو خوب کنم☹️😐

تو اون تاپیک خیلیای دیگه کمکم کردن 

توی اون زمان واقعا برام تسکین بودن 

ولی خب تگشون نکردم اینجا

قطعا شما هم برای ی نفر یکی از اون چند نفر بودین

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک

سلام عزیزممم، مرسی واقعا، با خوندن تاپیکت حس خوبی گرفتم

خدارو شکر که مفید بودم براتون❤️❤️❤️

خدارو شکر واقعا

ایشالله که همیشه حال دلت خوب باشه و. قوی و مصمم جلو بری و به موفقیت های بیشتر و بیشتر برسی گلم❤️❤️❤️🌹🌹🌹🥰🥰🥰😘😘

با ابله بحث نمیکنم

سلام عزیزممم، مرسی واقعا، با خوندن تاپیکت حس خوبی گرفتمخدارو شکر که مفید بودم براتون❤️❤️❤️خدارو شکر ...

ممنونم عزیز جان❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹🌹🙏🏻

قلبم اکلیلی شد🥹🥰💞🫂🫂💕🩷

☺️🥰❤️❤️🌹