2777
2789
عنوان

ترس از شروع دارم تروخدا کمکک

227 بازدید | 16 پست

من همیشه تو هر محله زندگیم 

ترس از شروع دارم مثلا دانشگاه داشتم روز اولش میخواستم برم برام ترسناک بود استرس زا و....

خواستم برم باشگاه چندین سال عقب انداختم چون تنها بودم نیاز داشتم با یکی برم تنهایی نتونستم 

رانندگی ترس از شروع داشتم شدید 

الان هم ترس از شروع کلاس موسیقی دارم 

خانوادم مشکلی ندارن برم هزینه و ساز برام میخرن 

اماااا میترسم نکنه برم یاد نگیرم 

نکنه برم هزینه کنم خنگ بازی دربیارم یاد نگیرم 

من خیلی دوست داشتم کلاس موسیقی برم الان که شرایطش دارم ترس نمی‌ذاره چیکنمم

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

میری فوقش یاد نمیگیری میای بیرون دیگه

مگه نتایج شزوع کردن یه کار چقد آسیب زننده ست که انقد میترسی؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا کلاس زبان قبلاً میرفتم چون بازیگوشی میکردم 

نمیخوندم دیگه ادامه ندادم با گذشت زمان احساس نیاز کردم 

دوباره شروع کردم اما فکر میکنم خنگمممم که همون چیزای پایه ابتدایی قواعد نمیدونم 

میترسم کلاس موسیقی ام مثل اون بشه 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

موسیقی همینه ادم فکر میکنه وای چقدر سخته مردم حتما خیلی باهوش و بااستعدادن که میتونن ساز بزنن بعد دو جلسه که میری میگی همین؟!!!فقط و فقط علاقه و تمرین میخواد اونایی که ول کردن حال تمرین نداشتن

کمالگرا هستی؟

بله 

چون همون کمالگرا بودنه بی عیب نقص بودنه هم دامن می‌زند 

همش انتظار دارم تو رانندگی اشتباه نکنم خودم با کسی که چندین ساله راننده اس مقایسه میکنم 

بله چون همون کمالگرا بودنه بی عیب نقص بودنه هم دامن می‌زند همش انتظار دارم تو رانندگی اشتباه نکنم خو ...

دلیلش همون کمالگرایی هست. چون فرد کمالگرا به شدت از اشتباه کردن می ترسه و دوری می کنه و به همین دلیل کار را به تعویق میندازه یا اصلا شروع نمیکنه

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
موسیقی همینه ادم فکر میکنه وای چقدر سخته مردم حتما خیلی باهوش و بااستعدادن که میتونن ساز بزنن بعد دو ...

میدونی زبان واقعا وقتی دوباره شروع کردم احساس میکردم باید شروع کنم و دختر داییم پایه بود باهم شروع کردیم 

متوجه شدم زبان خیلی دوست دارما 

اما تمرین نمیکنم از این هفته ول میکنم تا هفته دیگه اش برم کلاس

دلیلش همون کمالگرایی هست. چون فرد کمالگرا به شدت از اشتباه کردن می ترسه و دوری می کنه و به همین دلیل ...

دقیقااااا

میری فوقش یاد نمیگیری میای بیرون دیگهمگه نتایج شزوع کردن یه کار چقد آسیب زننده ست که انقد میترسی؟

خب اینکه ساز بخرم و کلاس برم و هزینه کنم شروع کنم و نشه 

واسم خیلی اذیت کننده اس ترسناک واقعا

خب اینکه ساز بخرم و کلاس برم و هزینه کنم شروع کنم و نشه واسم خیلی اذیت کننده اس ترسناک واقعا

خب تهش که چی؟

مثلا چقد میخواد بهت ضرر بخوره

۲۰ تومن؟

۱۰۰ تومن؟

بعدم آی کیوی زیر ۸۰ هم آموزش پذیره

تو که آی کیوت زیر ۸۰ نیست

چرا فک میکنی نمیشه؟

ضرر صبر کردن بیشتر از اینا نیست؟

چند سال باشگاه نرفتی چون نتونستی شروع کنی، چند سال!

اینم نشه مثل باشگات

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خب تهش که چی؟مثلا چقد میخواد بهت ضرر بخوره۲۰ تومن؟۱۰۰ تومن؟بعدم آی کیوی زیر ۸۰ هم آموزش پذیرهتو که آ ...

چون اگه هزینه کنم نشه حرف خانوادم باید بشنوم این بیشتر اذیت می‌کنه 

دوسال باشگاه نرفتم از وقتی شروع کردم واقعا روحیه ام رفته رو صد حال خوب اصلا عالیههه