2777
2789
عنوان

کیا بچه دار نشدن و راضی هستن

478 بازدید | 24 پست

ما تصمیم گرفتیم بی خیال بچه بشیم و دوتایی به هدفامون برسیم . هردو شاغلیم و رابطمون هم خوبه . نمیخام مسیولیت سنگین بچه داری داشته باشم . بدون بچه آزادترم بدون نگرانی . کیا بچه دار نشدن و راضی هستن ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نه ساله ازدواج کردم از همون اولم تصمیم هردومون به بچه دار نشدن بود و هست. راضی هستیم میخواییم به آرزوهای خودمون برسیم. البته دلیل زیاد داریم براش که اینجا نمیگنجه بگم. البته اینم بگم من ۳۷سالم هست سنم زیاده

سلام من بچه ندارم ۶ سال هست که ازدواج کردم درسته بچه ندارم فعلا ،به فکر بچه دار شدن هستم نه اینکه کلا نخوام ولی دوست دارم اول خونه بخریم بعد 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

واقعا بچه‌داری مسئولیت سنگینیه. ولی سراغ دارم افرادی که به میل خودشون ازدواج نکردن یا بچه‌دار نشدن و سنشون که رفته بالا پشیمون شدن. ولی خب اون موقع هم پشیمونی دیگه سودی نداره. به نظرم خیلی خوب فکر کن در این مورد. 

خودت بچه دوست داری یا به اصرار بقیه میخوای بیاری

نمیتونم بگم عااشق بچه ام ولی خستم از یکنواختیای زندگی هیچ انگیزه  وشورهیجانی دیگه نیس بعد این همه سال خستم ازسفرای دونفری و...

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.