2777
2789
عنوان

جنسیت بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 9614 بازدید | 30 پست
خب هیچی نمیومد ...چرا انقدر دقیق

تا اونجا که من شیدم استخاره با قران هم آداب داره هم تایم خاص خودش هم باید اون آیه معنی بشه ،استغفرالله خدا که مستقیم با شما صحبت نکرده گلم😍 من تا به حال استخاره نکردم

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا رفتی سونو یکی از کارایی که تو سونو انومالی میکنن بررسی اندام تناسلی جنین هست که با دقت بررسی می ...

اسلامشهر رفتم.. انومالی رفتم همون دقیقه اول گف دختره.. البته گفتم ب من نگه ..چون میخواستیم جشن تعیین جنسیت بگیریم.. ب خواهرم گف.. ممکنه الت تناسلی پسر کوچیک باشه و قابل تشخیص نباشه و بگن دختره??

اسلامشهر رفتم.. انومالی رفتم همون دقیقه اول گف دختره.. البته گفتم ب من نگه ..چون میخواستیم جشن تعیین ...

تو انومالی نه

چون همونطور که گفتم رحم و بیضه بررسی میشه

تشکیل نشده ولی درحال تشکیل شدنه و حفره هاشون تشکیل شده

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
انشاالله که به سلامت به دنیا بیاد  ولی میدونستی اولین بچه دختر باشه چقدر خوبه مخصوصا اگه بازم ...

میشه بیشتر توضیح بدی که ز چه لحاظ خوبه؟؟

هیچوقت فصل اول زندگی خود را با فصل بیستم زندگی دیگران مقایســـه نکنید
نمیشناسم کجای تهرانه??

خیلی دقیق و شلوغه و اکثرا پزشکا قبولش دارن آقا هم هستن,تو تهرانپارس اول فرجام ساختمان اشراق فک کنم ب من تو ١٢هفته جنسیتو گفت و گفت احتمال ٩٠درصد ولیتجربه بقیه گفته حتی درصدی هم ک میگه درسته,آزمایشگاه نیلو هم دقیقترین آزمایشات بارداری رو انجام میده ک تو ولیعصره

عزیزم.من خودم تو خانواده ای بزرگ شدم ک همه پسر دوست داشتن.ناخواسته وقتی باردار شدم دوست داشتم بچم پسر باشه.سونوی آنومالی اسکن گفت دختره ۱۰۰%....خیلی ناراحت شدم.خیلی پسر دوست داشتم.تا آخر بارداریم همش ب امید این بودم ک سونو اشتباه کرده باشه.ولی باز سونوی بعد هم میگفتن دختر.وقتی بچم دنیا اومد باز هم سریع پرسیدم بچم دختره.دکتر گفت آره. وقتی دیدمش قشنگترین لحظه عمرم بود.ابروهای پهن پیوندی موژهای مشکی. ۳ سانت موی مشکی پرکلاغی پر بود سرش.بینی کوچک.واقعا خیییییلی زیبا بود ک پرستارها همه میگفتن.انقدر زیبا و دوست داشتنی ک با ۱۰۰ تا پسر عوضش نمیکنم. الان ۱۳ ماهست.واقعا عاشقشم.عزیزم فقط دختره ک ۱ دوست واقعی و مونس مادره.خدا خیلی دوستت داسته ک بهت دختر داده.من ک هر روز بابت داشتنش خدا رو شکر میکنم.و واقعا ناراحتم ک چرا از بارداریم لذت نبردم.

دخترم دنیامه  

تجربه ای ک من دارم عزیزم از دوران بارداریت لذت ببر.وقتی بچت ب دنیا میاد و میبینیش چنان مهرش ب دلت میشینه ک حاضری خار تو چشم خودت بره ولی ب پای بچت نره.سعی کن فقط آرامش داشته باشی و ب چیزهای خوب فکر کنی.تا بچت آروم باشه و آرامش داشته باشه

دخترم دنیامه  
پسر شیطنتش بیشتره. دختر بیشتر کمک حال آدم هست. دختر ارومتر و قابل کنترل تره. من اطرافیانم هرکی بچه ا ...

عزيزم من بچه اولم پسره و از روزى كه باردار شدم ميدونيتم دومى رو حتماً ميخوام 😍 و حتى سومى...

الانم پسر كوچولوم ٢٠ ماهه هستش و من ١٥ هفته باردارم☺️

عزيزم من بچه اولم پسره و از روزى كه باردار شدم ميدونيتم دومى رو حتماً ميخوام 😍 و حتى سومى... الانم ...

خدا حفظشون کنه کوچولو هاتو . ولی نمیشه منکر انرژی زیاد پسر نسبت به دختر شد. آدم حتما باید یه کمک داشته باشه وگرنه کم میاره