2777
2789
عزیزم من ترم ۵این برا ترم اولمه

آها درس ها رو الان دیدم خوشم اومد از درس هایی که داره برای ترم اول

عع ترم ۵ هستی پس دیگه درست داره تموم میشه

چون کلا ۸ ترمه نه؟

یعنی ۴ سال ؟ سالی دو ترم؟

راستی مثلا الان بری سر کار مثلا همون بیمارستان هایی که گفتی

چقدر حقوق میدن؟ و ساعت کاری هاشون چطوریه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آها درس ها رو الان دیدم خوشم اومد از درس هایی که داره برای ترم اولعع ترم ۵ هستی پس دیگه درست داره تم ...

ارره ولی من یه مشکلی برام پیش اومد یکی دو ترم مرخصی گرفتم وگرنه تا الان باید تموم میشد

حقوقشم دقیق نمیدونم ولی خیلی خوبه مخصوصا اینکه با شرکت‌های خصوصی قرارداد ببندی میخای بقیه درسامو شات بگیرم ببینی😍

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

ممنونم عزیزم ترم دوم هم دروس جالبی داره از لحاظ اسمشون البتهچون من فعلا در حد اسم میشناسمو هنوز نخون ...

خیلی جذابن همشوون 😍😂😂

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

ارره ولی من یه مشکلی برام پیش اومد یکی دو ترم مرخصی گرفتم وگرنه تا الان باید تموم میشدحقوقشم دقیق نم ...

نه خیلی ممنونم ازت چون که سخته دونه دونه اسکرین بگیری و بذاری شاید سرچ کنم بتونم ببینم 

میدونی اول اینکه نگران بودم نکنه این رشته رو بخونم کار گیرم نیاد

چون میخوام هر مدرکی میگیرم باهاش برم سر کار و مرتبط باشه به مدرکم اگرنه برای چی درس بخونم اصلا

و اینکه حقوق هم یکم مهمه

ولی هر چی سرچ کردم کسی ندیدم جایی از حقوق بگه و درآمد اینا

نه خیلی ممنونم ازت چون که سخته دونه دونه اسکرین بگیری و بذاری شاید سرچ کنم بتونم ببینم میدونی اول ای ...

عزیزولم منم هنوز درسم تموم نشده بخام دقیق برات بگم ولی میدونم آینده داره من قبل اینکه بیام این رشته خیلی تحقیق کردم

اول اینکه واحدهای عملیش زیاده خب شما ترم ۵ ۴ برسی باید حدود ۹۰ ساعت تو بیمارستان بری کاراموزی 

بعد اینکه یکی از بهترین رشته هاییه که کل دنیا لازمش دارن خیلی راحت میتونی اپلای بگیری چون مهندسای پزشک و خیلی لازم دارن مخصوصن آلمان یکی از دوستای خودم پارسال رفت آلمان 

میدونی کلن هم پرستیژ این شغل بالاس هم اینکه کلی مزایا داره حالا انشالله ثبت نام کردی سوالی چیزی داشتی ازم بپرس 😍

نه خیلی ممنونم ازت چون که سخته دونه دونه اسکرین بگیری و بذاری شاید سرچ کنم بتونم ببینم میدونی اول ای ...

برا اینکه درسای کاملم ببینی سرچ کن چارت درسی مهندسی پزشکی ورودی ۱۴۰۰ به بعد کامل میاد 

عزیزولم منم هنوز درسم تموم نشده بخام دقیق برات بگم ولی میدونم آینده داره من قبل اینکه بیام این رشته ...

خیلی ممنونم ازت بابت راهنمایی هایی که کردی و کلی با حوصله توضیح دادی😍❤️

میشه بهت درخواست بدم؟ که سوال داشتم اونجا بپرسم تاپیک اسی بنده خدا شلوغ نشه؟

راه طولانیش اذیتتون نکرد از کی حقوق داشتید به خاطر اینکه خانم هستید دست کم گرفته نشدید؟ میشه یه چیز ...

من فقط سر جمع می‌تونم بهتون بگم،رشته حقوق رشته ای هست که با دل و جون باید عاشقش باشی وگرنه خسته کننده است،نه اصلاً دست کم گرفته نشدم و درآمدشم یر به پول می‌رسی،و اگر موفقیت می‌خوای باید خیلی تلاش کنی و باهوش باشی

خیلی ممنونم ازت بابت راهنمایی هایی که کردی و کلی با حوصله توضیح دادی😍❤️میشه بهت درخواست بدم؟ که سوا ...

ارره عزیزدلم چراا که نه خواهش میکنم کاری نکردم 😍🦋