2777
2789
عنوان

دوری چهارساله امشب میان

997 بازدید | 34 پست

بچه هام ۱۳ ساله ۸ ساله ان بعد ۴ سال امشب واسه اولین بار میان خونه ام تا جمعه عصر هم میمونن 

چیکار کنم

سرگرمی و بازی مناسب هر سال چیه 

میام میخونم باید حاضر بشم برم دنبالشون 

جریانش تایپیهام هست 

البته قبل امشب همو یکساعت یکماه پیش دیدیم

چجوری رفتار کنم جذبشون کنم بیان با من زندگی کنن

بچه ها میام میخونم و جواب میدم 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو دو روز جذب نمیشن

منظورم این بود که با خوشحالی دفعه های دیگه ام بیان عزیزم

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
خوراکی رنگوارنگ جنسیت بچه هات چیه دختر یا پسر؟

پسر ۱۳ سال 

دختر ۸ سال

منظورم این بود که با خوشحالی دفعه های دیگه ام بیان عزیزم

خب یکم کارت سخته دورت بگردم 

چون چهارسال نبودی و نمیدونی ب چی علاقه دارن یا از چی بدشون میاد

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

ببرشون شهربازیبراشون غذا و فست فود بخرکادو بخر چیزایی ک دوست دارنمهربون باش باهاشوندوست مامانم اینشک ...

اصلا استرس دارم نمیدونم حتی چی درست کنم 

خودم درست کنم یا ببرمشون نهار شام بیرون 

حالا فردا هم که وفاته و تعطیل 

اصلا علایق بچه ها توو این سن چیه ؟؟ 

البته ماهاست دارم میخونم در موردشون ولی نمیدونم بازم

خب یکم کارت سخته دورت بگردم چون چهارسال نبودی و نمیدونی ب چی علاقه دارن یا از چی بدشون میاد

دقیقا نکته همینجاست 

گفتم از باقی مادرا که بچه های همسن و سال بچه های من دارم بپرسم 

پسر ۱۳ سال دختر ۸ سال

ببرشون شهر بازی توهم برو باهاشون بازی کن  فست فود کباب لواشک چیپس پفک پفیلا پشمک بستنی کاکائو بخر خوراکی هارو بریز تو یه سینی بزرگ بگو هرچی میخواین بخورید پارک ببرشون و... عشق و حال دیگه🤣

من یه آدمِ موودی‌ام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.       واسه خوب شدن مامانم میشه صلوات بفرستی💖

دقیقا نکته همینجاست گفتم از باقی مادرا که بچه های همسن و سال بچه های من دارم بپرسم

من هنوز مادر نشدم اما میتوتم کمکت کنم

مثلا فردا اگ رستوران بازه ناهار رو بیرون بخورید

وضع مالیت چجوریهانقدی هس ک بتونی تو این دو روز دو سه ملیون براشون هزینع کنی

اره خوبه خداروشکر میتونم 

اصلا استرس دارم نمیدونم حتی چی درست کنم خودم درست کنم یا ببرمشون نهار شام بیرون حالا فردا هم که وفات ...

ببرشون بیرون یا تو خونه غذا های رنگارنگ درست کن

من یه آدمِ موودی‌ام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.       واسه خوب شدن مامانم میشه صلوات بفرستی💖

اره خوبه خداروشکر میتونم

الهی شکر

پس اول براشون لباس بخر(چون وقتی بپوشن یادت میوفتن) 

دوم برا دخترت عروسک بخر و برا پسرت ی چیزی مث کاپشن