2777
2789
عنوان

دوری چهارساله امشب میان

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 34 پست
رفتاری چجوری باشم شب روو تخت همه بخوبیم به نظرتون ؟؟ یا پسرمو جدا کنم ؟؟فقط تخت هست و یک تشک تکی

یه کامنت نامحبوب: ۲۲ سالمه و تا حالا نخواستم مادر زیستیمو ببینم 

مادر بودن تعریف مشخصی داره و قطعا این تعریف فقط شامل تولید مثل نیست . 

۴ سال جدایی هم هیچوقت جبران نمیشه البته که بچه ها با یه هدیه حتی از طرف فرد ناشناس زود نرم میشن ولی جبران این همه سال تقریبا غیر ممکنه مخصوصا اگه والد حق ملاقات و حضانت داشته باشه و استفاده نکرده باشه ! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه تبلت براشون بخر و تماس بگیر صحبت کن باهاشون عروسک برای دخترت و ماشین یا هواپیمای اسباب بازی برای ...

مرسی عزیزم 

آذر پارسال بود هفته ی بعدش اومدن پیش من واسه زندگی . الانم سه تایی با همیم ممنونم از پیامت 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
یه کامنت نامحبوب: ۲۲ سالمه و تا حالا نخواستم مادر زیستیمو ببینم مادر بودن تعریف مشخصی داره و قطعا ای ...

بله اینم نظری هست .

۲۲ سالته بزرگتر که بشی دنیا درسهای زیادی یادت میده . 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤

من تایپیک رو قفل میکنم چون واسه آدر پارسال هست و خداروشکر حل شد ممنون از همه دوستان