2777
2789

سلام در بعضی مدارس از والدین رضایت نامه میگیرند تا وارنیش فلوراید انجام بدن در صورتی که فلوراید یه ماده سمیه و استفاده اون در برخی کشورهای اروپایی ممنوعه و تحقیق کنید می‌بینید چه ضرر هایی برای مغز داره حتی در دندان پزشکی که انجام میدن حتما ساکشن میذارن تا حتی ذره ای رو بچه قورت نده ولی اینجا خیلی راحت میگن آب دهنتو قورت بده و یکی از بچه ها بالا آورده بود رضایت نامه هم میگیرن تا به راحتی از خودشون سلب مسئولیت کنند بهتون توصیه میکنم ندارید انجام بشه برای فرزندتان 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باز دوباره یکی اومد از نمیدونم کجا به ما بگه فلان کارو نکنید تو اروپا هم ممنوعه. کدوم اروپا؟ کجای ار ...

شما در گوگل هم سرچ کنید به اطلاعات درستی می‌رسید صرفا جهت آگاهی و دلسوزی این گونه پست ها درج میشه 

پسرم ده سالشه یه بارم تو پنج سالگی می خواستن براش تو مرکز بهداشت بزنن نذاشتم ...

چند روز پیشم نصف بچه های کلاسشون زدن تازه ماماناشون انقدر هول کرده بودن که بچه هاشون جا نمونن یه وقت 

بیا و ببین😑

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

ضروری برای بدن این عنصر ( من زمین شناسی رشته تجربی خوندم). کمبود این عنصر باعث پوسیدگی دندان و کاهش ...

زیاد از حدش هم به شدت مغز ضرر میزنن و همچنین در خمیر دندان ها و آب آشامیدنی هم وارد میشه و اینکه من میگم چرا باید توی مدرسه بزنن که بچه بخوره و وارد بدنش شه 

شما در گوگل هم سرچ کنید به اطلاعات درستی می‌رسید صرفا جهت آگاهی و دلسوزی این گونه پست ها درج میشه

اگه منبعت گوگله که بفرما😐 گرچه گوگل هیچ وقت منبع درستی نیست

کاش دست دوستی هرگز نمیدادی به من/آرزوی وصل از بیم جدایی بهتر است

اگه منبعت گوگله که بفرما😐 گرچه گوگل هیچ وقت منبع درستی نیست

از مضراتش هم در گوگل بخون عزیزم بله گوگل هم مرجع درستی نیست و اینکه ساکشن آب دهان انجام نمیشه اینش بده و اینکه چرا رضایت نامه میگیرن اگر بی خطره؟

تو این کتابا و گوگل انقدر دروغ به خوردمون دادن 

یکیش هرم غذایی بود که بیشترین نیاز انسان رو کربوهیدرات قرار دادن 

که همه دیابتی و چاق بشن....

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️