2777
2789
عنوان

مامانایی ک نوزاد رفلاکسی دارن

135 بازدید | 31 پست

وای پدرم درومد بیشتر رفلاکس پنهان ، شیر نخوردن تو بیداری واقعا افسرده و مریض شدم 

کسی تجربه داره کمکم کنه ؟ 

چهار ماه و نیمه از دو ماهگی اینطوری شد بعد واکسن

شیر نان میدادم خوب بود ی مدت دیدم نمی‌خوره دیگه خوب و مدفوعش سبز و هر دو روز یکباره 

عوض کردم ببلاک نخورد 

گیگوز میخورد مدفوعش 

هم خوب بود اما لاغر شد 

الآنم تروویتال میدم 

خواهش می کنم از نوع شیر خشک بهتر شیر خوردن دارو و غیره هرچیزی میتونید راهنماییم کنید ب مرگ خودم راضی شدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اروم باش عزیزم.استرس نگیر.بچه منم همینجوری بود بهتر شد.دکتر رفتم چندتا نکته گفت به شماهم میگم.اول از این بگو شیر خودتم میدی؟یا فقط شیر خشک؟

بعد اینکه شیر خشک پپتی جونیور رژیمی رو با ببلاک مخلوط میکردم میدادم

من بیچاره شدم سر این موضوع با این تفاوت که دختر من علاوه بر رفلاکس کولیک هم داشت و حساسیت به پروتیین گاوی.

من شیر خودم را میدادم که باید تقریبا هیچی نمیخوردم. در مورد شیر خشک نمیتونم راهنمایی کنم.

اما در مورد رفلاکس من یک ننو خریدم و دخترم باهاش خیلی بهتر شد حداقل یک ساعت میخوابید. سرش را موقع خواب باید بالاتر از سطح بدنش قرار بدی مثل آغوشت باشه.

دکتر خوب برومن بچه ام‌بزرگه اون زمان فقط اپتامیل پپتی بود البته بیشتر شیر خودم می‌خوردمتخصص معمولی ه ...

دکتر برای رفلاکس بردمش فاموتیدین بهش داد ی دکتر 

ی دکترم پودر گویدکید بهمراه داروهای کولیک شما دکتر گوارش تهران میشناسید ؟؟

اروم باش عزیزم.استرس نگیر.بچه منم همینجوری بود بهتر شد.دکتر رفتم چندتا نکته گفت به شماهم میگم.اول از ...

خیلی نگرانم گلم من روزی دو سه بارم شیر خودمو میدم بهش پپتی خیلی بد مزه اس فکر نکنم بخوره 

بگو عزیزم ممنونتم

من بیچاره شدم سر این موضوع با این تفاوت که دختر من علاوه بر رفلاکس کولیک هم داشت و حساسیت به پروتیین ...

کولیک داره افتضاح 

حساسیت رو نشونه هاش میتونید بگید چیه؟؟ 

سرشو همیشه سعی میکنم بالاتر قرار بدم 

هر چند ساعت شیر خودتونو میخورد؟