2777
2789
عنوان

هرچی میخرم پشیمون میشم وعصبی

271 بازدید | 28 پست

خانما من حدودا یکساله این مرضو پیدا کردم

یه چیزیو با اشتیاق فراوان سفارش میدم یاحالا حضوری میخرم ولی بلافاصله بعدش پشیمون میشم عصبی ؛میگم براچی خریدم پولمو ریختم جوب .امروز قاب گوشی و ادویه و چندتا چیز دیگ از دیج ی سفارش داده بودم رسید دستم .الان بشدت پشیمونم و افسرده🥲چیکار کنم آدمیزاد شم؟

هممون همینجوریم 

به خودت اعتماد داشته باش هر خریدی میکنی بدون چیزیه ک لازم داری و واجبه نگران نباش 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اینترنتی میخری

سفارشاتو بذار تو سبد خریدت

بعد از چند روز دوباره سر بزن به سبد خریدت، اونموقع دیگه تصمیمت هیجانی نیست، میتونی چیزایی که فقط از رو هیجان انتخاب کردیو حذف کنی

یا برای خرید حضوری هم همون لحظه چیزیو نخر، یبار ببین بعد ۲-۳ روز تصمیم بگیر بری بخری

مامان من یه عمره اینجوریه😂😂هرجی میخره میاد خونه خوشش نمیاد میبره عوض میکنه .فقط بچه هاش رو نمیتونست عوض کنه وگرنه میکرد

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
خودمو بااینا قانع میکنم دوباره ی ربع بعد یادم میره شروع میکنم حرص خوردن

وای ول بکن هرچی خریدی دیگه بهش فکر نکن مگه چقد زنده ایم

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

کم خرید کنی اینجور میشی منم یکی از دوستام میگفت..خیلی باید بسنجم و بالا پایین کنم تا چیزی انتخاب کنم و بخرم..کم میخرم بعضیا دیدم هر بار یه لباسی هر بار یه وسیله ی جدیدی ..

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)