2777
2789
عنوان

این ویروس دیگه چه کوفتیه

2574 بازدید | 190 پست

دو ماهه پسرم مریضه

دو روز خوب میشه باز بر می گیرده. سرفه های خلطی، تمام سینوساش درگیره، بینی گرفته، گوش ها ملتهب و قرمز. لوزه ها متورم

خوب دوره ویروس مگه چقدره؟ ۵ روز، یک هفته، یک ماه؟ بچه ام آب رفته. ۶ سالشه وزنش ۱۷ کیلو شده. دیگه بی اشتهایی و ضعف 

فقط پسر من اینطوری شده؟ کسی تا حالا گرفته خوب بشه؟ دیگه بریدم. نمیدونم چه خاکی توی سرم بریزم. خودمم همینطورم با شدت کمتر. یعنی خوب میشیم

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره من سرم زدم بهتر شدم یکمی

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

یکی گرفته بود رفته بود اورژانس پرستارهای اونجا میگفتن خود دکتر ها و پرستارها دو ماهه درگیرن

پسرم بیمارستان هم بستری شد. مرخص شد، یک هفته خوب بود دوباره عود کرد. انگار اصلا تمومی نداره. خودم هیچی برای پسرم نگرانم. خیلی ضعیف شده 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
نه ما از دو سه هفته پیش گرفتیم هنوز درگیریم دکتر هم رفتیم من خوب میشم بابام میگیره اون خوب میشه ماما ...

یعنی علائمتون عود میکنه یا اینکه همه اعضا گرفتن و خوب شدن؟

ما علائم عود میکنه. یعنی چند روز خوبیم دوباره تب شروع میشه و سرفه های خلطی و بقیه ماجرا

یعنی باز الان تب کرده؟یا فقط سرفه؟

بله. دوباره تب میکنه. از دوشنبه تب شروع شد. از ۵شنبه پیش کم کم سرفه هم شروع شد، سرفه خلطی

شاید ویروس جدیدی گرفته. چون هفته پیش دوباره فرستادمش مهد کودک. الانم آنفلونزا زیاد شده

استارتر بچتون بهتره؟

پسرم از دوشنبه تب کرد. ۵ شنبه و جمعه تب شدید حدود ۳۹ درجه که با بروفن و پاشویه طولانی میرسید به ۳۷.۵. دوباره چند ساعت بعد تب شدید. دیروز آزمایش خون داد همه چی افتضاح. گلبول سفید خیلی بالا، esr و pcr هم بالاتر نرمال

از امشب تبش کمتر شده خدا رو شکر. فک کنم کرونا گرفته بود.

دیروز بیمارستان افتضاح بود از شلوغی. اکثر بچه رزولا گرفته بودن. دونه های قرمز روی دستاشون. آبریزش بینی و سرفه و تهوع. 

یعنی کرونا و انفلونزا و ویروس های خونواده تبخال و آدنوویروس و روتاویروس همه با هم حمله کردن انگار. از یکی نجات پیدا میکنن گیر بعدی می افتن

حال دختر شما چطوره؟ بهتر شد انشالله؟

من که فعلا دیگه مهد نمیخوام بفرستم. بچه ام خیلی ضعیف شده. شمام اگه براتون امکان داره یه مدت نفرستین تا یه کم بدنش قوی شه دوباره

پسرم از دوشنبه تب کرد. ۵ شنبه و جمعه تب شدید حدود ۳۹ درجه که با بروفن و پاشویه طولانی میرسید به ۳۷.۵ ...

اره کروناس 

دختر من سرفه های شدید و تب که دارومیدادم یهو گفت گوشم درد میکنه رفتیم دیدیم گوشش عفونت کرده الان دارو میخوره سرم زد

پسر شما شده مابین مریضیاش مثلا ده روز خوب خوب باشه 

باز شروع بشه؟یا تایمای کمتر خوب بوده

اره کروناس دختر من سرفه های شدید و تب که دارومیدادم یهو گفت گوشم درد میکنه رفتیم دیدیم گوشش عفونت کر ...

اره عزیزم. اول که مریض شد اواخر مهر بود. میبردیم دکتر دارو میخورد خوب می شد. چند روز بعد شروع می شد دوباره. خودم و شوهرمم گرفتیم همینطوری بود. دارو میخوردیم خوب می شدیم یه هفته بعد دوباره گرفتگی صدا و سرفه.

خواهرم از شهریور گرفته هنوز ولش نکرده. یه مدت خوبه باز میزنه به یه جای دیگه. پسرم بیمارستان بستری شد آزمایش داد ebv بود. این ویروس کلا مدلش همینطوریه. دوره درمانش دو هفته تا دو ماهه. 

دیگه بعد بیمارستان پسرم تقریبا خوب بود. سرفه اینا نداشت. فرستادمش مهد دوباره مریض شد.

اره کروناس دختر من سرفه های شدید و تب که دارومیدادم یهو گفت گوشم درد میکنه رفتیم دیدیم گوشش عفونت کر ...

لوزه های دخترتون لکه های سفید نداشت؟ تبخال نزد؟ عرق سرد نداشت؟ مثلا شب که میخوابه عرق کنه؟