2777
2789
عنوان

وای چقد سخته اینجور مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 102 پست
دستگاه رو میگن واسه یه خانمه حرکت کرده رفت بالا.سراون حالا نمیدونم شایعه اس یانه میترسم.بزارم.

والله من جاریم گذاشته سر بچه اولشم گذاشت گفت 5 سال داشتمش هیچ مشکلیم نداشت اون راحتری عوارضشم کمتر اینجوری خیلی بده قاعدگی نداشته باشی 

🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍
مگه لباس زیر ی بار مصرفم داریم؟ 😳😳😳😳😳

اره داروخانه دارن 

جنس گانه

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والله من جاریم گذاشته سر بچه اولشم گذاشت گفت 5 سال داشتمش هیچ مشکلیم نداشت اون راحتری عوارضشم کمتر ا ...

اره تکون بخوره خیلی بده 

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
والله من جاریم گذاشته سر بچه اولشم گذاشت گفت 5 سال داشتمش هیچ مشکلیم نداشت اون راحتری عوارضشم کمتر ا ...

راستشو بخوایی ۱۴دی وقت آمپولم تموم میشه...خودمم دوس ندارم اینجوری عادت نمیشم.حالا شاید برم مطب دکتر خودم دستگاه بزاارم.

کارش به بیمارستان کشید بود    .  میگم حالا نمیدونم شایعه بود یانه.اما کلا موضوع جدی ب ...

اره من خواهرم دستگاهش تکون خورده بود 

مثل شیر آب ازش خون میرفت 

بعد مجبور شد دارو هورمونی استفاده کنه

تمام هورموناش بهم ریخت 

افسرده شد 

داروی ضد افسردگیم استفاده کرد 

خلاصه داغون شد اصلا

۲ سال طول کشید تا خوب شد 

ولی خب ۹ سال دستگاه داشت اب از اب تکون نخورو تو اون ۹ سالا

اره من خواهرم دستگاهش تکون خورده بود  مثل شیر آب ازش خون میرفت  بعد مجبور شد دارو هورمون ...

پس واقعیت داشته...وایی من همجوری ترس داشتم ...دیگه فکر نکنم برم پیگیر دستگاه شم...همون آمپول یا لباس کار میخره....

راستشو بخوایی ۱۴دی وقت آمپولم تموم میشه...خودمم دوس ندارم اینجوری عادت نمیشم.حالا شاید برم مطب دکتر ...

اره عزیزم حتما این کارو بکن 

🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍
مگه شورت یه بار مصرفم هست    چه جوریه جنسش چیه؟ چندتومنه؟ دونه ای یا بسته ای؟

بسته ایه فکر کنم ۱۲ تا توشه

جنس گانه 

قیمتشو نمیدونم فک کنم ۶ تومن اینطورا 

بسته ایه فکر کنم ۱۲ تا توشه جنس گانه  قیمتشو نمیدونم فک کنم ۶ تومن اینطورا

چقدر خوب نمیدونستم اگه بسته 12تایی باشه عالیه، فقط جنس گان چطوره پلاستیکی یا نخی 

❤زتمام بودنی ها توهمین زآن من باش ❤که زغیرباتو بودن دلم آرزو ندارد😍
چقدر خوب نمیدونستم اگه بسته 12تایی باشه عالیه، فقط جنس گان چطوره پلاستیکی یا نخی 

گان دیگه 

از این لباسا که موقع عمل تن مریض میکنن

گان دیگه  از این لباسا که موقع عمل تن مریض میکنن

اها اونا مرسی که جواب دادی عزیزم   راستی پوشیدنش ضرر نداره

❤زتمام بودنی ها توهمین زآن من باش ❤که زغیرباتو بودن دلم آرزو ندارد😍
اها اونا مرسی که جواب دادی عزیزم     راستی پوشیدنش ضرر نداره

نه استریله