2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو چقدر منی🫠چرا واقعا شاید انرژی منفی داریم نمیدونم😂

😂🤦🏻‍♀️بخدا انگار ارث باباشونو خوردم

نه بابا هیچ انرژی منفی نداریم . رفیقم یه بلایی سرم اورده دارم منفجر میشم میگم چرا انقدر من بدبختم

یک روحیم در دو بدن😂

واقعاا😂😂😂

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

😂🤦🏻‍♀️بخدا انگار ارث باباشونو خوردمنه بابا هیچ انرژی منفی نداریم . رفیقم یه بلایی سرم اورده دارم ...

منم کل زندگیم همین بودم و هستم😂

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

آخ آخ منم همینطور.مستاجربم.دوتا دختر دارم.سروصدام زیاد نداریم.اصلا حاشیه ای نداریم 

بیشتر بدبختیامم اینه که همسایه خیلی میخواد بهم نزدیک بشه،اجازه نمیدم.دیگه باهام چپ می افتن 

مثلا همش میخواد بیاد خونمون ،یا دوبار به زور دختر کوچیکمو برد خونشون.خب ما دوس نداریم بچه هامون جایی که نمیشناسیم برن.میرم بچه رو میارم .اصلا از رو نمیرفت.باز فرداش اینکارو میکرد.خودش دوتا نوه داره،به خاطر این میبرد با اونا بازی کنن.همشم به دلایل مختلف نوه های خودشو میفرستاد خونه ما .منم یه بار اومده بود دنبال دخترم،دیگه تو روش واستادم گفتم ببخشید شوهرم اجازه نمیده ،دیگه تموم شد 

یا همش کالیکه م رو بی اجازه برمیداشت نوه ش رو میبرد بیرون.منم دو سه بار هیچی نگفتم،آخر برداشتم از بیرون.

حالا من آدم بده شدم.خداییش من بدم یا اونا؟ 

منم کل زندگیم همین بودم و هستم😂

والا مدرسه میریم یکی باید باهامون سر لج بیوفته زیر ابمونو بزنه.

بیرون میریم یکی باید دشمنمون بشه. کلا هیچ جا شانس نداریم

آخ آخ منم همینطور.مستاجربم.دوتا دختر دارم.سروصدام زیاد نداریم.اصلا حاشیه ای نداریم بیشتر بدبختیامم ا ...

والا حق دارین آخه آدما چقدر عقده ای شدن و چقدر پررو هستن.

این حسود زندگیتونه میخواد بهتون نزدیک بشه جاسوسی کنه... مثل همه دوستای من که اول میان دوست میشن باهام آخرش ضربه اشونو میزنن.

کار خوبی کردین حقشون بوده

والا مدرسه میریم یکی باید باهامون سر لج بیوفته زیر ابمونو بزنه.بیرون میریم یکی باید دشمنمون بشه. کلا ...

من ت  مدرسه اصن بی دلیل همه باهام لجن فکنم بخاطر مظلوم بودنمه و اینکه کاری ب هیچکس ندارم

از کلاس دهمم اینطور شد و الانم ک یازدهمم همینه

خونه قبلیمم همسایه خیلی میخواست بهم نزدیک شه.واااای بابا خب من دوس ندارم.چرا اینجوری میکنن.اصلا از د ...

اول الکی نزدیک میشن سرک میکشن تو زندگیت ببینن چخبره آخرسر کرم خودشونو میریزن

من ت مدرسه اصن بی دلیل همه باهام لجن فکنم بخاطر مظلوم بودنمه و اینکه کاری ب هیچکس ندارماز کلاس دهمم ...

وایییی منم همینم دقیقا رشتت چیه؟

منم اعصابم داغونه رفیقم که باهم صمیمی بودیم بهم ضربه زد . امتحان پودمان داشتیم من از رو یکی که زرنگ بود انجام دادم و نمره بیست گرفتم ولی چون اون نتونست تقلب کنه نمره کم اورده بود رفته بود زیر ابمو زده بود پیش معلم گفته بود این حقش نیست چرا بهش نمره کامل دادی ...

وایییی منم همینم دقیقا رشتت چیه؟منم اعصابم داغونه رفیقم که باهم صمیمی بودیم بهم ضربه زد . امتحان پود ...

من رشتم انسانیه

واییی منم پارسال همینطور شدم. امتحان نوبت دوم داشتیم بعد با یکی  دوست بودم‌ جلوم مینشست ( واسه امتحانا حوضه داشتیم) 

بعد من برگه تقلب اماده کرده بودم و خودم نشونش دادم رفت ب مراقبمون گفت اونم اومد برگمو پاره کرد.

تازه بعد اونم چون دعوامون شد کل رازامو به همکلاسیام گفت تازه تهدید کرد ک میره کارای دیگ هم میکنه .

دیگ  کلا ب هیچکس اعتماد نمیکنم تو مدرسه😐💔