2777
2789
عنوان

تا حالا دزدی کردین

116 بازدید | 12 پست

من  بچه بودم یه شکلات از مغازه برداشتم تا الان عذاب وجدان دارم بعد از چند سال برگشتم به شهر  رفتم سراغ اون مغازه ولی مغازه عوض شده بود لباس فروشی بود و من هنوزم به اون دزدی فکر میکنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 5 سالم بود رفته بودیم خونه ی فامیل دور بعد دخترش ک همسن من بود ی بچه باربی خیلی خوشگل داشت ولی از اینایی بود ک از تو مسواک درشون میاری، بهم نداد بازی کنم باهاش منم موقع رفتن گذاشتمش تو جیبم اوردمش با خودم :') 

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

بچه بودم تا دلت بخواد پفک دزدی با دوستم از بقالی سر کوچه😂😂😂 انقدم هیجان انگیز بود و میچسبید و میخندیدیم که نگو

چند بارم رفتیم شهریار از باغا میوه دزدی با پسرعموم 😂😂😂 خیلی هیجان انگیز بود😂😂😂

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤

فکر نکنم، یادم نمیاد

از ۹بهمن۱۴۰۳ تا ۴اسفند۱۴۰۳ اکانتمو به کسی امانت داده بودم، بخاطر همین بعضی هارو لغو دوستی زدم، کامنتایی که توی این بازه زمانی گذاشته شده، مربوط به من نیست.نمیکنی ای گل یک دم یادم، که همچو اشک از چشمت افتادم💔، تا کی بی تو بود، از غم خون دل من، آه از دل تو، گرچه ز محنت خوارم کردی، با غم و حسرت یارم کردی، مهرتو دارم باز، بکن ای گل با من هر چه توانی ناز هر چه توانی ناز، بقیشو بلد نیستم.بهار دیگه خزون شده.

بچه بودم دوسه بار از جیب بچه های کلاس پول برداشتم😐💔کلاس دوم بودم فکر کنم😐نمیدونم چی با خودم فکر کردم که همچین کاری کردم واقعا

خودت باش ،'آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

استاتراگرنمیتونی پیداش کنی به مبلغ به نیت اون صاحب مغازه صدقه بده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖