2777
2789
عنوان

صد و چهل ملیون پول دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1514 بازدید | 116 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخداهم من هم تمااام مریضای دکترم هیچ درد و کبودی نداشتیمحتی یدونه قرص مسکن هم هیچکدوم نخوردیم

منم همون مریضای خود دکترم ک اون روز با من عمل کردن حالشون خوب بود 

فقط من اینطوری شدم 

ببخشید استاتر 

خانم های هنرمند برای بافتن ژاکت نوزادی بدون آستین از یقه چندتا باید زنجیر انداخت؟

من اندازه ها رو‌بلد نیستم اگه کمک کنید ممنون میشم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

همه جا همینه من خواستم پیش کسی برم که پشیمونی ب بار نیاد مثلا 🫠

میدونی عزیزم این دکترا ک‌کلی پول میگیرن اسم در کردن فک میکنی خودشون اونهمههه جراحی رو جراحی میکنن؟ نه اصلا میدن دست رزیدنت ها.... تا اونا یاد بگیرن جراحی رو( ب اسم خودشونه ولی رزیدنت کل جراحی رو انجام میده تو ممکنه حتی قبل عمل دکترو ببینی ولی دکتر میره رزیدنت میاد ) یه پرستاری ک فامیل ماست عملای یه دکتر خیلییی معروفو دیده بود ک رزیدنتا انجام میدن....

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
میدونی عزیزم این دکترا ک‌کلی پول میگیرن اسم در کردن فک میکنی خودشون اونهمههه جراحی رو جراحی میکنن؟ ن ...

شت 😑 

کودوم دکتر ؟ 

اخه باستانی جراحیاش زیاد نیست اتفاقا 

اون روز صبح تا شب کلا ۳ تا عمل بود 

عزیزم شما میدونی بینی با غضروف دنده رو چقد میگیرن این دکتر؟

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود