2777
2789
عنوان

صد و چهل ملیون پول دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1513 بازدید | 116 پست
۲۶۰ گرفته بودن

الکییییی

چقد گرون چخبره

احمد رضا رجایی هم دکتر خیلی خوبیه همینو میگیره ۱۳۰

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

یه کلیپ دیدم می‌گفت وقتی حین عمل استخوان بینی رو تراش میدن استخوان چون بافت زنده است میاد خودش رو ترمیم بکنه که یه برآمدگی مثل غوز ایجاد میشه فک کنم با کورتون بتونن از بین ببرن باز با دکتر صحبت کن ولی چون الان تازه عمل کردی فقط باید صبور باشی تا سه ماه صبر کنی

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الکیییییچقد گرون چخبرهاحمد رضا رجایی هم دکتر خیلی خوبیه همینو میگیره ۱۳۰

باستانی خب برندش ترمیمی هاشع 

و یکی از معروف ترین هاست 

جراحی های اولیه اش الان کف قیمتش از ۱۳۰ ملیون شروع میشه ...

یه کلیپ دیدم می‌گفت وقتی حین عمل استخوان بینی رو تراش میدن استخوان چون بافت زنده است میاد خودش رو تر ...

اینارو همرو از قبل آدم میشنوه میبینه تحقیق میکنه و آمادگی داره 

ولی وقتی برا خود آدم پیش میاد انگار جهنمه🤦🏻‍♀️ خیلی ترسناک و غیرقابل تحمله

خدا بعضی هارو بدون دست و پا میافرینه نباید عضو مصنوعی بزاریم ؟ برا بعضی ها مقعدشون بسته است نباید با ...

چشماتو واکنی بد نیست تو که مثلا قرآن حفظی درست بخون مثال زدم بالا مثل تو بیکار نیستم یکی یکی رو بگم گفتم یکی واقعا نیاز داره برامون دایره المعارف شدی فک میزنی

شت 😑 کودوم دکتر ؟ اخه باستانی جراحیاش زیاد نیست اتفاقا اون روز صبح تا شب کلا ۳ تا عمل بود

نمیگم کی ولی اینم نرخش ۱۰۰ به بالاس

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
جالبه که با این ادبیات ادعای مسلمونی دارید 🫠

نه تو مسلمونی بیابرو جمع کن خودتو چشمان کورت باز کن بعد دهنت باز کنی بد نیست ی مشت عقده ای ریختن تو نی نی سایت

بلانسبت بعضی ها تو جامعه هیچ کس آدم حسابتون نمیکنه اینجاحرف زیادی میرنی