من تو تاپیک های قبلم راجب شوهرم بد نگفتم چون یکی از اشناهامون تو نی نی سایته ترسیدم ولی دیگ بسه دیگ دارم منفمر میشم میخوام همه چیو بگم شوهر من ی ادم خود خواه خودشیفته ک هم دست بزن داره هم معتاد شیشس همم سرکار نمیره تو این چند سال ی بار دست نوازششو روسرمن نکشیده ک هیچ همش کتکمم زده الانم زندانه وقتی ک بیرون بود نمیذاشت زندگی کنم همش میزد پرت میکرد بیرون الانم ک زندانه هر روز زن میزنه میگه بو دنبال کآرم فلان بسار باز میگم درک میرم اما دیروز واقعا دلم شکست من هیچ کسو ندارم جز ی مادر مریض بچمم۱۳ سالشه معلول جسمی ذهنی زنگ زد گفت حالا ک من درنمیام توام زحمتو کم کن هریتو بزن😭خب شما بگید من بچمو چیکار کنم ب امید کی بذارمش بچم ب من وابستس ی روز من نباشم میمیره مادرش گفت بهش من بچتو نگه نمیدارم میندازمش خونت درو میبندم صبح ظهر شب میره غذاشو میریزم دهنش دیگ جنی شد سکته کرد ی چیو انداخت سرش ب من ربطی نداره گفت ب جهنم 😭خدای این ادمه؟کدوم مرد مثل اینه ب جا این ک زنگ بزنه بگه هواستون ب زن بچم باشه میگه زن بچمو پراکنده کنید خونه رو بدین
مستاجر چون من نمیام اونام نباید زندگی کنم این ادم ب نظرتون سالمه توروخدا بگید من چیکار کنم شما جای من بودین بچتونو ول میکردین میرفتین یا با سیلی صورتتونو سورخ میکردین میموندین بالا سربچتون😭