2777
2789

من تو تاپیک های قبلم راجب شوهرم بد نگفتم چون یکی از اشناهامون تو نی نی سایته ترسیدم ولی دیگ بسه دیگ دارم منفمر میشم میخوام همه چیو بگم شوهر من ی ادم خود خواه خودشیفته ک هم دست بزن داره هم معتاد شیشس همم سرکار نمیره تو این چند سال ی بار دست نوازششو روسرمن نکشیده ک هیچ همش کتکمم زده الانم زندانه وقتی ک بیرون بود نمیذاشت زندگی کنم همش میزد پرت میکرد بیرون الانم ک زندانه هر روز زن میزنه میگه بو دنبال کآرم فلان بسار باز میگم درک میرم اما دیروز واقعا دلم شکست من هیچ کسو ندارم جز ی مادر مریض بچمم۱۳ سالشه معلول جسمی ذهنی زنگ زد گفت حالا ک من درنمیام توام زحمتو کم کن هریتو بزن😭خب شما بگید من بچمو چیکار کنم ب امید کی بذارمش بچم ب من وابستس ی روز من نباشم میمیره مادرش گفت بهش من بچتو نگه نمیدارم میندازمش خونت درو میبندم صبح ظهر شب میره غذاشو میریزم دهنش دیگ جنی شد سکته کرد ی چیو انداخت سرش ب من ربطی نداره گفت ب جهنم 😭خدای این ادمه؟کدوم مرد مثل اینه ب جا این ک زنگ بزنه بگه هواستون ب زن بچم باشه میگه زن بچمو پراکنده کنید خونه رو بدین 

مستاجر چون من نمیام اونام نباید زندگی کنم این ادم ب نظرتون سالمه توروخدا بگید من چیکار کنم شما جای من بودین بچتونو ول میکردین میرفتین یا با سیلی صورتتونو سورخ میکردین میموندین بالا سربچتون😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدری مادری برادر خواهری کسی نیس کمکت کنه جدا شی یه سرپناه داشته باشی کار کنی ب بچه و زندگیت هم برسی؟

داشتم ک حال روزم این نبود شوهرم خونه ۴۰متریشو از زن بچش بیشتر دوست داره ایشالا مردشو بذارن از زندان بیرون ک باعث خالی و اشک چش من شده😭

تا زندان میتونی حکم طلاق تو بگیری بچه بردار اونا به حضانت باخودت سعی کن ی کار دست پا کنی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

کاش میشد خونه رو عوض مهریه ازش میگرفتی دیگه غلط اضافه نمیکرد از کسی که اخلاقی درستی نداره نباید بچه دار میشدی 

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

عزیزم من بچه مریضو کجا ببرم وقتی خودم بی سرپناهم

خونه مادرت برو با بچه آت 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم